Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Sztuka Fotografii czy Fotografia w Sztuce... ? jakoś tak, i od dawien dawna aż po dziś było dodane /no, nie dosłownie of kors hehe/
[nie mogę znaleźć :/ ]
i do tego jakiś ogromny podręcznik o technikach fotografowania itp. itd /z Empiku wszystko więc raczej łatwo dostepne/
Ostatnio zmieniony czw, 27 gru 2007, 22:19 przez kickuś, łącznie zmieniany 2 razy.
Sztuka Fotografii czy Fotografia w Sztuce... ? jakoś tak, i od dawien dawna aż po dziś było dodane /no, nie dosłownie of kors hehe/, i do tego jakiś ogromny podręcznik o technikach fotografowania itp. itd /z Empiku wszystko więc raczej łatwo dostepne/
Fajnie, że ludzie czytają jeszcze podręczniki, a nie tylko cwaniakują wierząc w swój geniusz.
Zawsze mnie interesowało, co ludzie czytają na temat fotografii.
Moje stare książki albo już nie żyją, albo własnie przestają żyć, jedzone przez myszy w piwnicy
Moon_Walk_Er pisze:
Fajnie, że ludzie czytają jeszcze podręczniki, a nie tylko cwaniakują wierząc w swój geniusz.
Zawsze mnie interesowało, co ludzie czytają na temat fotografii.
Moje stare książki albo już nie żyją, albo własnie przestają żyć, jedzone przez myszy w piwnicy
tak, on akurat z książek potrafi się nauczyć chyba wszystkiego poza ortografią i gramatyką ale typowy matematyko-informatyko-fizyko-chemik więc można mu wybaczyć:)
ja po prostu mam nadzięję, że ktoś wreszcie zrobi mi znośne zdjęcia
Do tańca? Irlandzkiego? Jezu, gdzie, za ile, jakie?
Hehe,tak,musiałam już niestety wydac na nowe pumpsy,gdyż stare na ostatnim treningu umarły smiercia naturalna;)Tradycyjnie zamawiamy boneywalki- http://www.boynewalk.ie i ja place ok 100 zl za nich Sorry za off top,ale Luth sie pytała ;D
aha,no i dzisiaj juz wydałam kasę mikolajawa-czy to liczy sie za prezent?;-) Nie wnikajac w szczegoly wydalam to tradycyjnie,jak to kazda kobietka na CIUCHY i KOSMETYKI ;D
zbliżają się Święta Bożenia - chciałabym zapotytać jak przebiegają one w waszym życiu. Czy świętujecie razem z rodziną bliskimi ? obdarowujecie sie prezentami ? śpiewacie kolędy, ubieracie choinki...i oczywiście co znajduje sie na waszych stołach podczas wigilijnej wieczerzy. Bo jak wiadomo co region to inny obyczaj. A może są na tym forum osoby innych wyznań które chciaqłyby nam przybliżyć ich zwyczaje...
Zaparzając herbatkę noszącą nazwe "Choinkowa słodycz" (sklep Five O clock-cudo polecam) - wąchając zapach unoszącego sie cynamonu - zapraszam do tematu.... :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Hmm do nas co roku przyjeżdżają dziadkowie. W święta świetnie się bawimy, choinka zawsze naturalna i pełna ozdób. Kiedy nadchodzi wigilia cały czas patrzę się w stronę prezentów. Jak jemy kolację to zawsze wyciągamy spod obrusa słomkę. Ten kto wyciągnie najdłuższą będzie najdłużej żył (zawsze pada na dziadka - ma już 85 lat). A potem... prezenty!!! A następnie cieszę się tymi prezentami. O tym co jemy to tak za bardzo nie powiem, ale zawsze jest śledź w galarecie.