Ale...cóż... do sierpnia jeszcze daleko... może coś wykombinuję...
..::MJOWISKO 2008::..
Już nie raz próbowałam... Opowiadałam bardzo dużo dobrego o nic... a część z nich nadal sądzi, że jest pedofilem...
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

Michael Jackson.
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
No ba!najniespokojniejsze pisze:jestem pewien, że z Katowic będzie jechała pokaaaaaźna ekypa pociągowa ; D
Trzymam Cię za słowo!majkelzawszespoko pisze:bo ten. uwaga uwaga. wybieram się ; )
Jo tyż jada!
Kasiu nie przejmuj sie znajomymi, nie wiedzą, co tracą. Niech oni sie śmieją, a Ty rób swoje!Kasiaaa pisze:Ogólnie rzecz biorąc to moji znajomi nienawidzą MJ...
Pamiętaj złośliwa opinia innych nie zmieni Twoich przekonań, najważniejsze,żebyś się tego trzymała i nie dała się!
My fani Cię wspieramy aoow!

- Jacksomanka
Ach ale wam dobrze, muszę się sprężyć i pomaltretować mamę ! Mam nadzieje ze sie zgodzi i pojedzie, bo siostra napewno nei wyrazi ochoty;/
Może Babcia !
Ale też chyba raczej nie !
wiem poprosze psiapsiółę [ też fanka, wielka] z jej tatą pojedziemy ! napewno chętny bedzie, chciaz ma ostatnio bzika na punkcie Depeszów !

Może Babcia !
Ale też chyba raczej nie !
wiem poprosze psiapsiółę [ też fanka, wielka] z jej tatą pojedziemy ! napewno chętny bedzie, chciaz ma ostatnio bzika na punkcie Depeszów !
Ostatnio zmieniony śr, 16 sty 2008, 22:04 przez Jacksomanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
No no no zapowiada się super mega hiper fajowo !!! I na pewno tak będzie. Zjawiam się na 99 %. Zawsze przecież może się wydarzyć coś nieprzewidzianego. Tym razem moze przemoge sie i wezme udział w konkursie wokalnym. W tanecznym to ja szans nie mam. Takie gwiazdy w tym roku były że hoho.
Ale chocby po to pojade żeby na parkiecie poszaleć z Panią organizatorką, a na boku udać się na ploty z Klarą. Może i Nika znów będzie to poćwicze swój nieźle podupadły już angielski. Mazi z Willym dotrzymają mi kroku w piciu mojego paliwa czyli piwa. Z Jowitą udamy się na romantyczny spacer połączony z dawką najświeższych wieści z Mjówkolandii. Nie no będzie pewnie ciekawie.
ps- i może Pani organizatorka przekona mnie tymi podchodami do swojego miasta. Bo póki co to nadal mysle o Łodzi jak o mieście zostawionym po wojnie w takim stanie w jakim była. Nie no może przesadzam ale faktem jest ,że Łódź mnie przytłoczyła Ostatnio.
Pozdrawiam i prosze natychmiast zapisac mnie na listę. Oczywiście razem z Marcinem(Pani organizatorka
)
ps- i może Pani organizatorka przekona mnie tymi podchodami do swojego miasta. Bo póki co to nadal mysle o Łodzi jak o mieście zostawionym po wojnie w takim stanie w jakim była. Nie no może przesadzam ale faktem jest ,że Łódź mnie przytłoczyła Ostatnio.
Pozdrawiam i prosze natychmiast zapisac mnie na listę. Oczywiście razem z Marcinem(Pani organizatorka
-
Buszmen
Re: ..::MJOWISKO 2008::..
I co z tą stroną??siadeh_ pisze:
Od 01.01.2008 uruchomiona będzie strona internetowa, na której znajdą się wszystkie informacje dotyczące imprezy, a także formularze zgłoszeniowe do pobrania.
Re: ..::MJOWISKO 2008::..
Z tego, co mi wiadomo, dziś właśnie Kinia nad nią pracuję.Buszmen pisze:I co z tą stroną??siadeh_ pisze:
Od 01.01.2008 uruchomiona będzie strona internetowa, na której znajdą się wszystkie informacje dotyczące imprezy, a także formularze zgłoszeniowe do pobrania.
Cierpliwości
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- michael4ever
Drogie MJówki!
Mimo moich wcześniejszych planów, nie udało mi się wystartować z nową strona zlotu juz 1.01. tego roku, za co przepraszam.
Myślę jednak, że ten miesiąc opóźnienia nie zmniejszył Waszego zapału do wzięcia udziału w kolejnym spotkaniu z okazji urodzin Króla Popu.
Miałam z premierą strony poczekać do piątku, ale myślę, że i tak długo kazałam Wam czekać na jej odsłonę zatem...
Z ogromna radością zapraszam Was na oficjalną stronę Ogólnopolskiego Zlotu Fanów Michaela Jacksona ..::MJOWISKO.pl::.. !
Mam nadzieję, że znajdziecie na niej wszystkie informacje potrzebne do tego, by bez żadnego stresu zaplanować sierpniowy pobyt w Łodzi.
Zachęcam Was do obejrzenia gelerii, w ktorej znajdziecie fotografie ze wszystkich poprzednich zlotów, do zapoznania się z poszczególnymi działami, dokładnego przyjrzenia się danym kontaktowym Organizatora, które uległy zmianie od czasu ostatniego zlotu, a także do pozostawienia śladu swego pobytu na stronie w księdze gości.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam!
Kinga "siadeh_" Zaborowska
Mimo moich wcześniejszych planów, nie udało mi się wystartować z nową strona zlotu juz 1.01. tego roku, za co przepraszam.
Myślę jednak, że ten miesiąc opóźnienia nie zmniejszył Waszego zapału do wzięcia udziału w kolejnym spotkaniu z okazji urodzin Króla Popu.
Miałam z premierą strony poczekać do piątku, ale myślę, że i tak długo kazałam Wam czekać na jej odsłonę zatem...
Z ogromna radością zapraszam Was na oficjalną stronę Ogólnopolskiego Zlotu Fanów Michaela Jacksona ..::MJOWISKO.pl::.. !
Mam nadzieję, że znajdziecie na niej wszystkie informacje potrzebne do tego, by bez żadnego stresu zaplanować sierpniowy pobyt w Łodzi.
Zachęcam Was do obejrzenia gelerii, w ktorej znajdziecie fotografie ze wszystkich poprzednich zlotów, do zapoznania się z poszczególnymi działami, dokładnego przyjrzenia się danym kontaktowym Organizatora, które uległy zmianie od czasu ostatniego zlotu, a także do pozostawienia śladu swego pobytu na stronie w księdze gości.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam!
Kinga "siadeh_" Zaborowska
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- majkelzawszespoko
Kiniu :)) Jesteś Wielka :). Aaaa
są zdjęcia ze zlotów :)) extra :)):)):)) Jejuś jest i moje na pierwszym zlocie alem ja był dzieciak wtedy lol :D. Swietna stronka moje gratulacje ;) trzeba to rozesłac na rózne fora :D moze nawet i zagraniczne
hehe :D pozdrawiam :) i od razu prosze o formularz zgłoszeniowy ;]
przybywam do Łodzi, choćby wiatr, burza czy gradobicie 29 sierpnia w Łodzi mnie zobaczycie :)!!!
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E