Hello:)
- majkelzawszespoko
- Michalina J. xD
:) HHmm od czego zacząć? Może od początku:)
Jestem Kaja, Jacksonem na poważnie interesuję sie od kilku m-cy, a wszystko zaczęło się od Billy Jean puszczonej na dyskotece przez DJ-ja i tak już poszło, piosenka za piosenką, aż wreszcie znalazłam sie tutaj:)
Jeszcze raz serdecznie wszystkich pozdrawiam:)
Jestem Kaja, Jacksonem na poważnie interesuję sie od kilku m-cy, a wszystko zaczęło się od Billy Jean puszczonej na dyskotece przez DJ-ja i tak już poszło, piosenka za piosenką, aż wreszcie znalazłam sie tutaj:)
Jeszcze raz serdecznie wszystkich pozdrawiam:)
Kolejna osoba, która zmieniła płeć BillieKaja pisze:Billy Jean
Oczywiście nie będę się wyśmiewał, ponieważ mogłaś tego wcześniej nie wiedzieć.
Witam na forum! Szczerze wyrażaj swoje zdanie, nie powstrzymuj się (bo widzę, że póki co nie za bardzo się garniesz do postowania)

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- dirty_susie
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
Zaimka "she" użył, by zmylić ludzi na przykład.hubertous pisze:I Michael by śpiewał do faceta - She says I am the one - but the kid is not my sonMoon_Walk_Er pisze:Może Michael śpiewać do facet?
O, udało mu się, hubertous :P
Śpiewa do mężczyzny jak nic.
A ten ziom to Bill.
W zdrobnieniu Billy.
A jego ksywka to Jean, bo chodzi w niebieskich dżinsach i i pije tylko dżin. Porządny i mocny. Drogi też zapewne...
A dziecko?
Facet nie może mieć dziecka?
No mi się wydaje, że facet mający dziecko w polskich realiach nazywany jest... ojcem
Nie?
I wcale to nie musi być dewiant.
Normalny.
Facet.
Z dzieckiem.
Zwany ojcem.
Tak.
No w sumie miałbyś rację, gdyby nie było wersu: Billie Jean is not my lover, she's just a girl, who claims that I am the one - but the kid is not my son. 
Michael byłby wtedy gejem
, ale wszystko jest wytłumaczone w tekście piosenki.
Michael byłby wtedy gejem

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.