Mam na imię Kasia... obecnie mam 14 lat... mieszkam w e, mieście... ((takie małe zadupie...)) Moja przygoda z Michael'em Jackson'em rozpoczęła się dosyć niedawno, gdyż rok temu... kiedy mój brat słuchaj Man In The Mirror... Od razu spodobał mi się ten głos... i od razu się w tym głosie jakby zakochałam...
Kasiaaa
Kasiaaa
Witam wszystkich fanów
Mam na imię Kasia... obecnie mam 14 lat... mieszkam w e, mieście... ((takie małe zadupie...)) Moja przygoda z Michael'em Jackson'em rozpoczęła się dosyć niedawno, gdyż rok temu... kiedy mój brat słuchaj Man In The Mirror... Od razu spodobał mi się ten głos... i od razu się w tym głosie jakby zakochałam...
Ostatnio zmieniony śr, 14 lip 2010, 23:24 przez Kasiaaa, łącznie zmieniany 2 razy.
Hej Kasiaaa :)

Twój brat też jest fanem MJ'a??
To blisko mojego miasta Torunia. :)Kasiaaa pisze:mieszkam we włocławku
U mnie też zaczęło się od Man In The Mirror.Kasiaaa pisze:Moja przygoda z Michael'em Jackson'em rozpoczęła się dosyć niedawno, gdyż rok temu... kiedy mój brat słuchaj Man In The Mirror
Twój brat też jest fanem MJ'a??
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
- Dominika55
Hejo
Mam nadzieję, że słuchałaś choć trochę więcej kawałków Michaela niż samo "Man In The Mirror"
. A we Włocławku raz byłem na mistrzostwach Polski karate (dzieci), w których to uczestniczyłem 3 lata temu (albo 2
)

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- dirty_susie
- Michalina J. xD