kickuś pozdrawia ciepło (Kasia)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
kickuś

kickuś pozdrawia ciepło (Kasia)

Post autor: kickuś »

Witam,
wywęszyłam, iż mile widziane jest powitanie, zatem się dostosuję choć preferuję czyny nie słowa, ale nic to... ;-)

Zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale z powodu napiętego grafiku (pracuję - WAWCY, studiuję - WSTH, piszę pracę licencjacką i robię całą masę innych różności hehe) dopiero udało mi się wygospodarować te kilka minut by skrobnąć parę słów o sobie (co nie powinno być trudne, gdyż jestem okrutną gadułą o czym zaraz coś czuję sami się przekonacie).

Dołączyłam niedawno choć fanką MJa jestem od bardzo dawna (hm, w moim odczuciu ponad 2/3 życia to bardzo dużo, choć w obliczu znajdujących się tu osób starszych ode mnie i mających szansę fanować Michaelowi dłużej niż ja, może powinnam użyć jedynie słowa 'dawno' przez wzgląd na szacunek do nich hehe, choć oni pewnie nie czytają tego działu).
Żałuję, że wcześniej nie odczułam potrzeby dzielenia się z innymi swoim uwielbieniem MJa tym bardziej, że ostatnio odkryłam jakich ciekawych emocji można dzięki temu doznać.
Bardziej jednak żałuje, co zawsze i wszędzie powtarzam (i być może nie ja jedyna), że jak Michael 'szlajał' się po świecie, byłam za mała by móc udać się w ślad za nim, a teraz gdy już bym mogła, on się gdzieś zaszywa... ale czekam cierpliwie tupiąc nóżkami :-)

Tym większa moja wszech-wdzięczność, iż Michael zawitał w nasze progi i mogłam pójść na koncert czy posterczeć pod Marriottem, choć z tym koncertem nie było tak łatwo przez zatroskanych panów bramkarzy, którzy upierali się, że zostanę zmiażdżona i mimo bileciku w łapce wpuścić mnie nie chcieli i musiałam być poniekąd przemycana, ale o tym innym razem...

No dobra, ale miało być o czym innym... Od czasu zauroczenia minęło sporo czasu, jednak wiem, że są rzeczy, o których nie dane mi było jeszcze usłyszeć, dlatego też postanowiwszy szukać ciekawych źródeł informacji i nowych znajomości, uznałam tę stronkę za rewelacyjne rozwiązanie.
Liczę, iż dowiem się wielu ciekawostek o MJu, a także będę mogła poznać wielu z Was, nie tylko wirtualnie.
;-)

Poza pracą i studiami, interesuję się oczywiście wszystkim co związane z naszym wspólnym idolem, angielskim oraz religiami świata. Lubię filmy (jak każdy... komedie w tym te stare polskie, horrory i o tematyce psychologicznej), sport oraz dobrą książkę (preferuję w oryginalnej wersji językowej jeśli chodzi o anglojęzycznych pisarzy).
Słucham baaardzo różnej muzyki, na pierwszym miejscu oczywiście jest Michael, natomiast uwielbiam również rap/hip-hop/rnb oraz WSZELKIE czarne brzmienia, dnb, trochę szlagierów ze szczytów list i zbyt długo musiałabym wymieniać, a to nie czas i miejsce :-)

Pracuję nad kompletowaniem dyskografii MJ & co. tj. uzupełnianiem jej o ciężko dostępne egzemplarze.

Jak pewnie prawie każdy tutaj mam totalnego hopla na punkcie Jacksona i ostatnio o mały włos nie wyszłam ze sklepu z vinylem 'Bad' mając w głowie zamiar dokupienia do niego sprzętu, na którym mogłabym płytę odsłuchać... W porę sie jednak opamiętałam i postanowiłam znaleźć inny sposób na przeżywanie i czerpanie satysfakcji z bycia fanką MJa no i oto jestem...

P.S. Jeśli ktokolwiek dotarł do tego momentu to gratuluję ale i dziękuję - uprzedzałam, że jestem rozgadana hihihi.
Z góry przepraszam za chaotyczność - osoby gadatliwe już tak niestety mają...

pozdrawiam Drużyno Michael'a ;-)

P.S.2 Muszę przyznać, że po przeczytaniu topiku o błędach/kasowaniu postów/pomysłach by nowi nie mogli na początku wcale pisać itp. itd. byłam mocno zniesmaczona, ale wcale nie jesteście tacy źli... albo jeszcze nia miałam okazji się o tym przekonać ;-)
Ostatnio zmieniony śr, 21 lis 2007, 9:03 przez kickuś, łącznie zmieniany 1 raz.
Shamon!
Obrazek
please give some T.L.C. to the P.Y.T.s!
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Witam Cię prze serdecznie (ja zdecydowanie do gaduł NIE NALEŻĘ, ale lubię czasami sobie z takimi właśnie osobami pogadać) ;-)

PS Ja niestety miewam niemoralne zachowania i zamiast kupić to, co rodzice "przykazali" wychodzę ze sklepu z kolejną płytką MJ-a... (ostatnio single)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
kickuś

heloł:)
ja już kupiłam zdecydowaną większość z tego co na sklepowych półkach dostępne (jeśli nie wszystko), ale odwiedzając sklepy zawsze staram się coś COKOLWIEK wynaleźć hehe pzdr
Shamon!
Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam na forum :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam rówieśniczkę ;-)
Obrazek
Agnes

Post autor: Agnes »

Witam serdecznie . :mj:
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Witamy cieplutko!! :happy:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Witam :]

A czy jesteś może z Wrocławia, lub czy do niego zmierzasz? ;-)

:party:
Awatar użytkownika
kickuś

no hej,

otóż niestety czy stety z Wrocławia nie jestem, byłam przelotem, ale zastanawiam się nad zlotem

HAHA poleciałam :smiech:
tzn jeśli to miałaś na myśli to strasznie chciałabym gdzieś się wybrać i fanów poznać, bo wszelkie okoliczności jak na razie wreszcie sprzyjają (oby termin był odpowiedni, to ostatni czynnik). W terminach nie jestem oblatana, ale jeśli niebawem akurat we Wrocławiu to... czemu nie...

nawiązując do mojego profilu:
z Warszawy, ale czemu by nie do Wrocka ;-)
Shamon!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

kickuś pisze:z Warszawy
(L)egia?

Wracając do tematu,fajnie że dołączyła kolejna nowa osoba z dużą energią,Witaj i baw się tu dobrze z Nami.

Pozdrawiam.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
kickuś

muszę przyznać, że trafne spostrzeżenie lub przypadkowy strzał w '10-kę' z tą energią :)

miło mi:)
Shamon!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Ale nie odpisałaś mi na moje pytanie,czy kibicujesz stołecznej Legii?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
kickuś

ach, faktycznie, wybacz, cóż za faux pas ;-)

zastanawiam się tylko czy sobie wrogów nie narobię ewentualnie hihi, ale mogę odpowiedzieć twierdząco, raz się żyje w końcu;]

jednak przy okazji zaznaczam, iż preferuję inne sporty, choć po ostatnim historycznym wyczynie rodaków ciężko powiedzieć, że piłki nożnej nie lubię ;-)
Shamon!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

kickuś pisze:, ale mogę odpowiedzieć twierdząco,
Na taką odpowiedź liczyłem.

Więc pozdrowienia jeszcze gorętsze od fanatyka Zagłębia Sosnowiec no i oczywiście Legii.
Awatar użytkownika
kickuś

heheh czuję się jakbym zdała jakiś egzamin ;-) :smiech:

majkelowych snów;]
Shamon!
Obrazek
ODPOWIEDZ