W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
hej, jestem Klaudyna, mam 14 lat (na razie - w grudniu skoncze 15), mieszkam niedaleko Kielc i w nich chodze do szkoly (plastyk)... jestem wesola , przyjazna, mila (choc nie zawsze), samodzielna, w miare odpowiedzialna, czasem jestem egoistka , ale staram sie to zmieniac...
nie oceniam ludzi po wygladzie, dlatego tez sama nie pisze jak wygladam, bo to nie jest wazne... bardzo lubie sluchac muzyki, oczywiscie moim ulubionym wykonawca (przynajmniej popu) jest MJ!!! ale nie slucham tylko popu, slucham wszystkiego, co warte jest sluchania... uwielbiam tanczyc , i bardzo, bardzo, bardzo chcialabym choc troche potrafic nasladowac Michaela !!!
gram tez w teatrze, lubie robic zdjecia, jak i filmy, malowac, rysowac, czasem rzezbic - jestem artystyczna dusza... jesli ktos chce sie dowiedziec o mnie czegos wiecej, niech pisze