Witam wszystkich mam pytanko
Witam wszystkich mam pytanko
Na wstepie, super stronka, sporo ciekawych informacji. Widac, ze cos sie dzieje.
Mam takie pytanko: w teledysku Smooth Criminal Michael wykonuje ciekawa figure taneczna, mam na mysli ten przechyl w kierunku ziemi nie przewracajac sie. Jak on to zrobil?
pozdrawiam
Michal
Mam takie pytanko: w teledysku Smooth Criminal Michael wykonuje ciekawa figure taneczna, mam na mysli ten przechyl w kierunku ziemi nie przewracajac sie. Jak on to zrobil?
pozdrawiam
Michal
Specjalne buty dzięki którym MJ utrzymuje pozycję przechyłom,poszukaj na forum powinien gdzieś być o tym temat.Buty wsuwają się obcasem w specjalne małe otwory i magnez je przytrzymuje.MJ opatentował na dodatek te buty:)
Witaj:)
Witaj:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Re: Witam wszystkich mam pytanko
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... thcriminalvercetti pisze:Mam takie pytanko: w teledysku Smooth Criminal Michael wykonuje ciekawa figure taneczna, mam na mysli ten przechyl w kierunku ziemi nie przewracajac sie. Jak on to zrobil?
Enjoy (niestety, link do profesora nie chce mi działać)

No i... witaj

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Mam na imie Michal, studiuje w Niemczech. Jestem fanem MJ od stosunkowo niedawna, od jakis 6 miesiecy, kiedy to obejrzalem koncert 30th anniversary. To bylo niesamowite widowisko
Od tego momentu zaczalem sie tak naprawde interesowac MJ.
Najwieksze wrazenie zrobil na mnie, co nie jest pewnie niczym nowym
, oczywiscie Moonwalk. Sam sie go ucze, ale narazie wychodzi mi to co najwyzej srednio...
A poza tym to piosenki MJ, jego osobowosc tworza niesamowity klimat, ktory nie da sie porownac do jakiejkolwiek wspolczesnej "gwiazdy" popu

Najwieksze wrazenie zrobil na mnie, co nie jest pewnie niczym nowym

A poza tym to piosenki MJ, jego osobowosc tworza niesamowity klimat, ktory nie da sie porownac do jakiejkolwiek wspolczesnej "gwiazdy" popu
- Speed Demon
Dobrze gadaSpeed Demon pisze:Przepraszam najmocniej, ale w teledysku do "SC" absolutnie MJ nie użył swoich specjalnych butów. Butów zaczął używać od czasów "Bad World Tour" i wykonań "Smooth Criminal" na żywo. W teledysku z tego co pamiętam został użyty "efekt specjalny" w postaci linek.

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Odsyłam do galerii...Albo u tancerza albo u Buszmena są filmiki...sprawdź.vercetti pisze:A czy ktos z Was probuje nasladowac taniec MJ?
http://www.mjpolishteam.pl/mjowisko2007_galeria/
;)
Również witam.
Ostatnio zmieniony wt, 30 paź 2007, 12:34 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
ja uczę sie z teledysków,po prostu zwalniam dany teledysk przegladam po kilka razy i próbuję, zawsze to wychodzi po jakimś czasie,i nie jest to takie trudne jak wygląda na początku,acha no i witam Cięvercetti pisze:czasem nie jest jednak latwo rozpoznac sekwencje ruchow z teledysku czy z wideo z koncertu.

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... t=moonwalkvercetti pisze:A czy ktos z Was probuje nasladowac taniec MJ? Ja probuje z wiekszym lub mniejszym skutkiem, czasem nie jest jednak latwo rozpoznac sekwencje ruchow z teledysku czy z wideo z koncertu.
Sa na necie jakies dobre filmiki instruktazowe albo opisy ruchow?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight