Małgosia or Poolgirl :-)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Małgosia

Małgosia or Poolgirl :-)

Post autor: Małgosia »

Witam Was serdecznie.
Jestem fanką Michaela od jakiegoś roku.Piosenką po której zaczęłam się na poważnie nim interesować był Thriller. Zafascynował mnie taniec Michaela, śpiew i tekst tej piosenki, taki mocno...niespotykany :smiech: . Podziwiam MJa za OGROMNY talent do... chyba wszystkiego co robi. Kurka czego ten facet nie potrafi?
Najbardziej mnie wnerwia gdy ludzie wystawiająsobie opinię o Michaelu na podstawie jakichś durnych brukowców, zamiast poczytać trochę więcej, po prostu czegoś mądrego się dowiedzieć, a jak już tak bardzo im się nie chce to niech się w ogóle nie wypowiadają... Dzięki Michaelowi podchodzę trochę inaczej do wszystkich artystów. Tak jak napisałam wyżej staram się nikogo nie oceniać po pierwszej, lepszej wiadomości którą usłyszę, albo jeżeli nic nie wiem o danej osobie w ogóle się nie wypowiadać.
tera ciut więcej o mnie:
Mam na imię Małgosia czego akurat nie trudno sie domyslic.Chodzę do VI klasy szkoły podstawowej i w morde nie ma nikogo w pobliżu z kim mogłabym pogadać o Mike'm. Nikogo. No ale mniejsza z tym.
Trzenuję pływanie od 3 lat. Treningi mam 2 razy dziennie od poniedziałku do soboty( jakby to kogoś interesowało chociaż wątpię).
Jak macie pytania to ja chętnie odpowiem :-)
Watch and see how fun I'm gonna be
Awatar użytkownika
keep_the_faith

Post autor: keep_the_faith »

Witaj Małgosiu:)
Awatar użytkownika
Lucho

Post autor: Lucho »

Hej, Poolgirl. ;-)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Małgosia pisze:i w morde nie ma nikogo w pobliżu z kim mogłabym pogadać o Mike'm. Nikogo.
w moim otoczeniu tez nikogo takiego nie ma :surrender: . Witam na forum.
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

O, Małgosia ; )
w morde nie ma nikogo w pobliżu z kim mogłabym pogadać o Mike'm.
W pobliżu to może nie... Ale jak przyjadę wkrótce do Olsztyna to sie wygadasz ;D
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

okussa pisze:w moim otoczeniu tez nikogo takiego nie ma
Ja mam takie szczęście, że jeden mój kumpel z klasy słucha Doo Doo i zawsze coś tam pogadamy o Mike'u :-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Małgosia

Post autor: Małgosia »

Sugar pisze:O, Małgosia ; )
w morde nie ma nikogo w pobliżu z kim mogłabym pogadać o Mike'm.
W pobliżu to może nie... Ale jak przyjadę wkrótce do Olsztyna to sie wygadasz ;D
hehe nie mogę się doczekać :-)

Dzięki za miłe przywitanie. Jesteście kochani :hug:
Watch and see how fun I'm gonna be
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Małgosia pisze:Dzięki Michaelowi podchodzę trochę inaczej do wszystkich artystów. Tak jak napisałam wyżej staram się nikogo nie oceniać po pierwszej, lepszej wiadomości którą usłyszę, albo jeżeli nic nie wiem o danej osobie w ogóle się nie wypowiadać.
Michael może być dumny z takich fanów.
Małgosia pisze:nie ma nikogo w pobliżu z kim mogłabym pogadać o Mike'm.
Ale masz mnie, i pozostałych 800 użytkowników forum. :party:
Witaj
Awatar użytkownika
martynka

Post autor: martynka »

Cześć Małgosiu!
i w morde nie ma nikogo w pobliżu z kim mogłabym pogadać o Mike'm. Nikogo.
I ja też.Nie jesteś sama.
Ale jest forum. :party:
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

No tak kochana,witaj!;)
przpal masz z tymi treningami,ale co poradzic,jak sie to chce robic i sie to kocha

buzka :mj:
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
ewcia16

Post autor: ewcia16 »

:happy: hey gosiu witam cieplutko na forum chyba nikt nie ma nikogo z kim moze pogadac o najfantastyczniejszym czlowieku na swiecie ale coz nie wiedza co dobre :mj: :mj: ciesze sie ze jestes tutaj z nami
POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance:
Obrazek
ODPOWIEDZ