Jestem fanką Michaela od jakiegoś roku.Piosenką po której zaczęłam się na poważnie nim interesować był Thriller. Zafascynował mnie taniec Michaela, śpiew i tekst tej piosenki, taki mocno...niespotykany

Najbardziej mnie wnerwia gdy ludzie wystawiająsobie opinię o Michaelu na podstawie jakichś durnych brukowców, zamiast poczytać trochę więcej, po prostu czegoś mądrego się dowiedzieć, a jak już tak bardzo im się nie chce to niech się w ogóle nie wypowiadają... Dzięki Michaelowi podchodzę trochę inaczej do wszystkich artystów. Tak jak napisałam wyżej staram się nikogo nie oceniać po pierwszej, lepszej wiadomości którą usłyszę, albo jeżeli nic nie wiem o danej osobie w ogóle się nie wypowiadać.
tera ciut więcej o mnie:
Mam na imię Małgosia czego akurat nie trudno sie domyslic.Chodzę do VI klasy szkoły podstawowej i w morde nie ma nikogo w pobliżu z kim mogłabym pogadać o Mike'm. Nikogo. No ale mniejsza z tym.
Trzenuję pływanie od 3 lat. Treningi mam 2 razy dziennie od poniedziałku do soboty( jakby to kogoś interesowało chociaż wątpię).
Jak macie pytania to ja chętnie odpowiem