..:: MJOWISKO 2007 - INTERAKTYWNA GALERIA ::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Buszmen

..:: MJOWISKO 2007 - INTERAKTYWNA GALERIA ::..

Post autor: Buszmen »

Tak jak obiecałem...

Zapraszam wszystkich do Interaktywnej Galerii Wspomnień z MJowiska 2007.

http://www.mjpolishteam.pl/mjowisko2007_galeria/

Możecie komentować każde zdjęcie. Niektórzy może pamiętają podobną galerią z pierwszych zlotów - tam właśnie było podobnie. Postanowiłem wskrzesić ten pomysł, bo nierzadko komentarze były lepsze od samych zdjęć. Tym razem jednak, aby komentować zdjecia, należy być zalogowanym na forum, ale myślę, że nie będzie to stanowiło dużego problemu.

Zdjęcia do galerii dodaję JA, a w razie gdybym się gdzieś zapadł, to Rafał "Majkel" też da radę. Można się do mnie zgłaszać na GG, e-mail, PW, MSN, tel., listownie na adres, gołębiem pocztowym lub przekazać zdjęcia osobiście ;-) Nie ma żadnych wyszukanych kryteriów, nie trzeba być kimś znanym na forum, żeby w galerii mieć swoje zdjęcia. Zatem jeżeli ktoś ma, to proszę przekazać mi, a ja wrzucę i będziemy miec zebrane wszystkie pamiątki ze zlotu.

Byłbym wdzięczny, jeżeli linki do zdjęć będą z Imageshack lub Photobucket, a fotki będą nie większe niż 1024x768, ale to wszystko nie jest wymagane. Filmiki z Youtube'a też się nadają.
Zablokowany