savia
savia
Witam wszystkich!
Mam na imię Iza. Od zawsze lubiłam piosenki Michaela Jacksona, ale nigdy jakoś specjalnie się nim nie fascynowałam. Miło było go posłuchać i nic poza tym. Być może dopiero teraz dojrzałam do tego, żeby zachwycać się Jego muzyką :) A zaczęło się to jakieś 3 tygodnie temu, kiedy mój brat w pewnym momencie puścił na DVD zbiór kilku jego teledysków. Od razu ściągnął mnie tym do pokoju. Najpierw oszalałam na punkcie "Bad" później "The Way You Make Me Feel", "Thriller", "Billie Jean" no i tak się posypało. Co tu dużo mówić.
Michael Jackson is The Best :)
Mam na imię Iza. Od zawsze lubiłam piosenki Michaela Jacksona, ale nigdy jakoś specjalnie się nim nie fascynowałam. Miło było go posłuchać i nic poza tym. Być może dopiero teraz dojrzałam do tego, żeby zachwycać się Jego muzyką :) A zaczęło się to jakieś 3 tygodnie temu, kiedy mój brat w pewnym momencie puścił na DVD zbiór kilku jego teledysków. Od razu ściągnął mnie tym do pokoju. Najpierw oszalałam na punkcie "Bad" później "The Way You Make Me Feel", "Thriller", "Billie Jean" no i tak się posypało. Co tu dużo mówić.
Michael Jackson is The Best :)
- Moon_Walk_Er
Witaj,Savia.
Baw się dobrze i odkrywaj z radością muzykę,jak i niezwykłą osobowość Michaela.

A Twój brat jest może fanem?savia pisze:A zaczęło się to jakieś 3 tygodnie temu, kiedy mój brat w pewnym momencie puścił na DVD zbiór kilku jego teledysków.

Baw się dobrze i odkrywaj z radością muzykę,jak i niezwykłą osobowość Michaela.

"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
- keep_the_faith
O taaaak! :Dsavia pisze:Michael Jackson is The Best :)
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!