to ja MICHAELFANKA!
- Jacksonfanka
to ja MICHAELFANKA!
witam wszystkich Fanów i witam Michaela jeśli tu jest (cuda się zdarzają)
raczej mnie nie pamiętacie bo nie wchodziłam za często na to forum ale jestem Michaelfanka tyle że z nowym nickiem. przepraszam za te komplikacje no ale przez brak mózgu zapomniałam o tym ze jestem na forum MJPT i skasowałam swojego maila. no
to tak dla przypomnienia mam na imie asia mam teraz... 14 lat (?) i jestem z wrocławia.
kocham Michaela od jakiegoś roku może troche dłużej
jestem raczej pesymistką (;() ale mam dziwne napady optymizmu kiedy widze lub słysze Michaela!
tak oprócz Michaela lubię jeszcze alexisonfire i beatlesów...
nie wiem co jeszcze napisać jeśli macie jakies pytania to piszcie tutaj lub na moje gg :) pozdrawiam wszystkich Fanów!!!!!!!
raczej mnie nie pamiętacie bo nie wchodziłam za często na to forum ale jestem Michaelfanka tyle że z nowym nickiem. przepraszam za te komplikacje no ale przez brak mózgu zapomniałam o tym ze jestem na forum MJPT i skasowałam swojego maila. no
to tak dla przypomnienia mam na imie asia mam teraz... 14 lat (?) i jestem z wrocławia.
kocham Michaela od jakiegoś roku może troche dłużej
jestem raczej pesymistką (;() ale mam dziwne napady optymizmu kiedy widze lub słysze Michaela!
tak oprócz Michaela lubię jeszcze alexisonfire i beatlesów...
nie wiem co jeszcze napisać jeśli macie jakies pytania to piszcie tutaj lub na moje gg :) pozdrawiam wszystkich Fanów!!!!!!!
- keep_the_faith
Hmmm... Czy to nie powinno byc w dziale przedstaw sie?
Mimo to witam kolezanke
Mimo to witam kolezanke
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
- Speed Demon