Preetam

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Witam! Miłej zabawy, choć widzę nie próżnujesz :party: .
Spearmint pisze:(swojego brata nie przyciągnę i powinniście się z tego cieszyć)
Rozumiem :wariat: .
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Jenny

Post autor: Jenny »

Namaste Preetam!
Bardzo mi miło widzieć na tym forum osobę podzielającą moje zainteresowania - Indie i Bollywood! Napisałaś też, że trenujesz taniec indyjski, możesz zdradzić coś więcej? Ja chciałam się zapisać do Riviery na taniec indyjski, ale niestety nie wypaliło, więc może zacznę od września? :-)

Ach i widzę, że masz podpis z filmu Kal Ho Naa Ho... Wiesz, to był mój drugi bollywood i strasznie przeżywałam ten film, z resztą na pewno wiesz o co mi chodzi ;-)
W takim razie pewnie spotkamy się na wątku o Indiach :-)

Ps: jesteś zarejestrowana na forum bollywood.pl ?
Awatar użytkownika
Preetam

Namaste

Post autor: Preetam »

Hej Jenny :D Trenuję:D taniec indyjski i taniec brzucha :D dzisiaj skonczyłam wakacyjny kurs tanca brzucha. Zachęcam :D ja od września tez się wybieram, ale nie wiem jeszcze czy na taniec brzucha czy na bollywood. A Kal Ho Naa Ho ... hmm widziałam go z 20 razy :P Robie cos w stylu HINDI NIGHT i tak wciągam nowe osoby :P heheh zawsze działa. NIe jestem zarejestrowana na bollywood.pl...ale moze wkrótce :D pozdrawiam

Zapraszam Cię też na www.namaste.vnx.pl :d
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Weetam Preetam! :D
Dziekuje za miłe słowa na mój temat, hehe. Co do Indii, moje ulubione filmy rodem z Bollywood to te z udziałem naszego Thrillera:
http://forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1302 :smiech:
Awatar użytkownika
Preetam

Post autor: Preetam »

Hehe ... taaaa "zabójczy" Thriller :P Pozdrawiam i do zobaczenia :D
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Schmittko pisze:Co do Indii, moje ulubione filmy rodem z Bollywood to te z udziałem naszego Thrillera:
Hehe... filmy są genialne :smiech:

Nie zapomnij jednak o "wielkim" bollywoodzkim hicie, gdzie twórcy dość nieudolnie wzorowali się na "Thrillerze".

http://pl.youtube.com/watch?v=keVebOhWR2c

Pozdrawiam Cię słonko :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

heyka....
Obrazek
ODPOWIEDZ