Jenny

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Jenny

Jenny

Post autor: Jenny »

Witam wszystkich serdecznie! :macha:

Jestem na tym forum troszkę ponad miesiąc, ale dopiero teraz odważyłam się założyć ten wątek i przywitać z Wami. Może to dlatego, że jestem taka nieśmiała? W sumie nie wiem czemu, ale cieszę się, że nareszcie to zrobiłam! ;-)

Jeżeli chodzi o mnie, to jestem licealistką i po wakacjach idę do 2 klasy. Interesuję się Indiami, oraz namiętnie oglądam filmy Bollywoodzkie. W sierpniu lecę na trzy tygodnie do Indii, z czego się niezmiernie cieszę! :happy: Moją pasją jest taniec, który trenuję już od 6, czy 7 lat, swego czasu trenowałam także akrobatykę. Chodząc jako dziecko do szkółki musicalowej przy TM Buffo zaraziłam się miłością do teatru. W szczególności uwielbiam musicale i balet.

I najważniejsze, czyli co ja tutaj robię? Otóż fanką Michaela stałam się za sprawą mojej koleżanki. A było to tak... Misia, która ma 11 lat i chodzi ze mną na zajęcia taneczne od zawsze uwielbiała Michaela Jacksona. Zawsze zastanawiałam się, jak można się tak fascynować takim dziwakiem, lecz pewnego pięknego dnia, gdy całym zespołem wyjechaliśmy na festiwal taneczny, a ja byłam z Misią w pokoju, zostałam zmuszona do słuchania muzyki Michaela i tego, jaki to On jest boski. I powiem wam, że byłam pozytywnie zaskoczona, a gdy po 4 dniach wróciłam do domu poczułam dziwną pustkę. Po jakimś czasie poprosiłam Misię o porzyczenie mi Michaelowych płyt i dostałam wypaśne The Ultimate Collection z 4 płytami CD i DVD z koncertu w Bukareszcie. Pamiętam, że przez cały tydzień siedziałam i jak zaczarowana gapiłam się w komputer oglądając koncert. Urzekła mnie w Michaelu Jego oryginalność; od sposobu poruszania się, tańca i przeżywania tego wszystkiego, po odmienność Jego wokalu i niesamowitą siłę bijącą z piosenek. Wtedy zaczęłam szperać w internecie i znalazłam informacje o vitiligo, jego rzeczywistej ilości operacji i dowiedziałam się, jakim naprawdę jest człowiekiem. Wtedy też uświadomiłam sobie, że mam nowego idola. Tak więc teraz kolekcjonuję CD i DVD dotyczące Michaela, oraz żywo interesuję się Jego osobą.

No i to by było chyba na tyle... i tak się rozpisałam ;-)
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

hehe, typowy objaw michaelowej epidemii... Mam zle wiadomosci - choroba w tym stadium jest juz nieuleczalna, pozostaje Ci jedynie poszukac moralnego wsparcia u innych chorych, dzielac sie z nimi doswiadczeniami. Jestes tutaj we wlasciwym miejscu - baw sie wiec dobrze i zarazaj innych. :smiech:
Serdecznie witamy! :dance: :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witaj Jenny! :happy:
Jak miło czytać tak dorosłe wypowiedzi z ust Kogoś tak młodego - muzyka (Michael'a ;-) ) dla moich uszu :-)
Mam pytanie.....
Gdzie jest Misia?
I drugie....
Dlaczego jest tam, a nie tu? :party:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Witam serdecznie nowa koleżankę na forum :)
Jenny pisze:W szczególności uwielbiam musicale i balet.
znajdziemy wspólny język :dance:
Pozdrawiam!
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Jenny

LittleDevil pisze:choroba w tym stadium jest juz nieuleczalna
i bardzo dobrze, bo ja wcale nie mam zamiaru się z tego leczyć ;-)
M.Dż.* pisze:Jak miło czytać tak dorosłe wypowiedzi z ust Kogoś tak młodego
ojej, dziękuję :calus:
M.Dż.* pisze:Mam pytanie.....
Gdzie jest Misia?
I drugie....
Dlaczego jest tam, a nie tu? :party:
Hm... dobre pytanie, bo szczerze mówiąc nie wiem. Ona ma dwie siostry, więc niby ma z kim się dzielić swoimi Michaelowymi odczuciami, ale... Misia pochodzi z rodziny Hinduskiej, tak więc u niej w domu wszyscy uwielbiają bollywood, a na przykład ani ona, ani jej siostry nie należą do bardzo popularnego wśród Bollymaniaków forum na stronie www.bollywood.pl Myślę więc, że może ją poprostu nie kręci takie "forumowanie"... Sama nie wiem, ale spytam się jej :-)
Anitka pisze:Jenny napisał:
W szczególności uwielbiam musicale i balet.

znajdziemy wspólny język
Bardzo się cieszę ;-)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Jenny pisze:Hm... dobre pytanie, bo szczerze mówiąc nie wiem. Ona ma dwie siostry, więc niby ma z kim się dzielić swoimi Michaelowymi odczuciami, ale... Misia pochodzi z rodziny Hinduskiej, tak więc u niej w domu wszyscy uwielbiają bollywood, a na przykład ani ona, ani jej siostry nie należą do bardzo popularnego wśród Bollymaniaków forum na stronie www.bollywood.pl Myślę więc, że może ją poprostu nie kręci takie "forumowanie"... Sama nie wiem, ale spytam się jej :-)
Spytaj spytaj :-)
Skoro zarazę po świecie sieje to niech się ujawni :diabel:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Gratuluję Misi udanego połowu ;-) i witam Cię Jenny serdecznie!
Spróbuj namówić koleżankę do postowania. Myślę, że sporo wniosłaby do 4um.
Mamy tutaj zróżnicowane etnicznie towarzystwo i... tak jest fajnie :happy:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Jenny

Witajcie!
Odkopałam swój temat i piszę w nim znowu, bo trochę się wydarzyło i chcę się tym z wami podzielić!
Jeśli chodzi o Misię, która wciągnęła mnie w Michaelową obsesję, to jak się okazało nie kręci ją forumowanie, więc naprawdę wątpię, by się tutaj pojawiła :surrender:
Niemniej jednak nie przybywam do was z pustymi rękami! ;-) Otóż pragnę wam wszystkim oświadczyć, że... mamy nową fankę!!! Ola, moja koleżanka z zespołu tanecznego jest już w tej chwili mocno zakręcona na punkcie Michaela. I nie wiem do końca jak to się stało, a poza tym nie będę się teraz rozpisywać - ona nam wszystko opowie, lada dzień ma się zarejestrować na forum!
:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Hej hej !
Jenny, ale nas sie dużo robi :D
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam cię
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

noooooo, to jest chyba najładniejsze przywitanie, z jakim się spotkałem od dłuższego czasu.

witam Cię zatem bardzo serdecznie i życzę dobrej zabawy : )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
lama_louie

Post autor: lama_louie »

Witam. Baw się dobrze.
Obrazek
Awatar użytkownika
Diana_95

Post autor: Diana_95 »

Witam, witam:)
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

Wysłany: Sro, 18 Lip 2007, 21:38
a temat został wczoraj "odkopany" przez Jenny :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Diana_95

Post autor: Diana_95 »

i dobrze ;) ja na przyklad chcialam napisac ze zarazilam MJ-em moje 2 kolezanki i niedlugo sie zarejestruja :dance:
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
ODPOWIEDZ