Preetam
Preetam
Witam Wszystkich Serdecznie :D
Przeczytałam instrukcję co i jak powinnam napisać :D wiec napisze pare słów o sobie :D Jestem Studentką Nauczycielskiego Kolegium Języków Obcych w Gliwicach(przynajmniej jak na razie:P). Interesuję się kulturą i tańcem indyjskim. Kocham bollywoodzkie kino :D
Postanowiłam zapisać się na forum, gdyż od dłuższego czasu w jakiś sposób uczestniczę w życiu MJ fanów :D Dlaczego tak jest ?:>
Moją Siostrą jest (Boska) Erna Shorter:P. Od dłuższego czasu, a szczerze mówiąć praktycznie od mojego urodzenia w moim domu rozbrzmiewa muzyka Michela Jacksona. Zapisałam się tu także z tego powodu, że poznałam już wielu wiernych fanów Michaela. Muszę przyznać, że pomimo tego, że są tak bardzo zakręceni, są na serio fajnymi ludzmi :D
Pierwszy mój kontakt z fanami odbył się w Sylwestra 2006/2007 w Wyższym Wymiarze. Przywitali ze mną nowy rok FankaMJ i Tancerz. Bardzo miło wspominam spotkanie z nimi, a także wspólny majowy obiad :D na którym nie działy się zbyt normalne rzeczy :P :P :P.
Kolejną osobą, którą miałam przyjemność poznać jest Schmittko :D Poznałam go, pewnego marcowego popołudnia, kiedy to stał za płotem :P w pobliżu Spodka razem z Erną :D Muszę przyznać,żę od razu polubiłam tego gościa :D
Następny mój bliski kontakt z fanami MJ miał miejsce we Wrocławiu. Postanowiłam wybrać się z siostrą do mojego ulubionego miasta:D (które kojarzy mi się z Indiami i moją obsesją, na punkcie kupowania kolczyków) i dzięki temu miałam możliwość uczestniczyć w Spotkaniu Fanów :D Fani, których miałam zaszczyt poznać to: MJowitek, Maverick, Dżina, Iza i KASIA. Bardzo chciałam podziękować MJowitek za gościnę :D Było naprawdę super :D
Mój stosunek do Michaela?
Hmmm...podziwiam go...naprawdę go podziwiam. Jakoże słuchałam MJ gdy byłam jeszce malutka (Erna jest starsza ode mnie:P a ja zawsze ją naśladowałam:P (teraz juz tego nie robie:P)) słucham razem z nią Michaela :D no i teraz znam słowa większości piosenek :D Uwielbiam piosenkę "Girl is mine", którą Michael wykonuje z Paulem McCartney-em:D Czy plotki na temat Michaela są prawdziwe? Hm...szczerze mówiąc nie wierze w nie. Na urodzinach Erny miałąm przyjemność przysłuchiwaniu się dyskusji Schmittka z moją kuzynką na ten temat :D i to wszystko utwierdziło mnie w przekonaniu, że to wszystko to tylko głupie wymysły.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów :D (zapisałam się na forum także dzięki MJowitek:P) Buziaczki dla wszystkich.
Przeczytałam instrukcję co i jak powinnam napisać :D wiec napisze pare słów o sobie :D Jestem Studentką Nauczycielskiego Kolegium Języków Obcych w Gliwicach(przynajmniej jak na razie:P). Interesuję się kulturą i tańcem indyjskim. Kocham bollywoodzkie kino :D
Postanowiłam zapisać się na forum, gdyż od dłuższego czasu w jakiś sposób uczestniczę w życiu MJ fanów :D Dlaczego tak jest ?:>
Moją Siostrą jest (Boska) Erna Shorter:P. Od dłuższego czasu, a szczerze mówiąć praktycznie od mojego urodzenia w moim domu rozbrzmiewa muzyka Michela Jacksona. Zapisałam się tu także z tego powodu, że poznałam już wielu wiernych fanów Michaela. Muszę przyznać, że pomimo tego, że są tak bardzo zakręceni, są na serio fajnymi ludzmi :D
Pierwszy mój kontakt z fanami odbył się w Sylwestra 2006/2007 w Wyższym Wymiarze. Przywitali ze mną nowy rok FankaMJ i Tancerz. Bardzo miło wspominam spotkanie z nimi, a także wspólny majowy obiad :D na którym nie działy się zbyt normalne rzeczy :P :P :P.
Kolejną osobą, którą miałam przyjemność poznać jest Schmittko :D Poznałam go, pewnego marcowego popołudnia, kiedy to stał za płotem :P w pobliżu Spodka razem z Erną :D Muszę przyznać,żę od razu polubiłam tego gościa :D
Następny mój bliski kontakt z fanami MJ miał miejsce we Wrocławiu. Postanowiłam wybrać się z siostrą do mojego ulubionego miasta:D (które kojarzy mi się z Indiami i moją obsesją, na punkcie kupowania kolczyków) i dzięki temu miałam możliwość uczestniczyć w Spotkaniu Fanów :D Fani, których miałam zaszczyt poznać to: MJowitek, Maverick, Dżina, Iza i KASIA. Bardzo chciałam podziękować MJowitek za gościnę :D Było naprawdę super :D
Mój stosunek do Michaela?
Hmmm...podziwiam go...naprawdę go podziwiam. Jakoże słuchałam MJ gdy byłam jeszce malutka (Erna jest starsza ode mnie:P a ja zawsze ją naśladowałam:P (teraz juz tego nie robie:P)) słucham razem z nią Michaela :D no i teraz znam słowa większości piosenek :D Uwielbiam piosenkę "Girl is mine", którą Michael wykonuje z Paulem McCartney-em:D Czy plotki na temat Michaela są prawdziwe? Hm...szczerze mówiąc nie wierze w nie. Na urodzinach Erny miałąm przyjemność przysłuchiwaniu się dyskusji Schmittka z moją kuzynką na ten temat :D i to wszystko utwierdziło mnie w przekonaniu, że to wszystko to tylko głupie wymysły.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów :D (zapisałam się na forum także dzięki MJowitek:P) Buziaczki dla wszystkich.
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
Re: Preetam
A no witamy, witamy!
Zdradzisz nam z jaką częstotliwością słuchałas Michael'a kiedy byłaś mała?
Zgaduję co tam robili
A tak na serio....
To cieszę się, że poznałaś już parę zakreńceńców- łatwiej będzie Ci się u nas zadomowić
Uuuuu.... To nie miałaś lekko w życiuPreetam pisze:Moją Siostrą jest (Boska) Erna Shorter:P
Zdradzisz nam z jaką częstotliwością słuchałas Michael'a kiedy byłaś mała?
Preetam pisze:Kolejną osobą, którą miałam przyjemność poznać jest Schmittko :D Poznałam go, pewnego marcowego popołudnia, kiedy to stał za płotem :P w pobliżu Spodka razem z Erną :D
Zgaduję co tam robili
A tak na serio....
To cieszę się, że poznałaś już parę zakreńceńców- łatwiej będzie Ci się u nas zadomowić
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
:D
Hej .. no lekko nie miałam :P :P :P z taką maniaczką:P
No cóż...słuchałyśmy Michaela codziennie i praktycznie bez przerwy:P do czasu gdy kaseta się zepsuła:P Pamiętam, że miałam nad moim łożkiem gigantyczny plakat z MJ:P Gdybym sie postarała, napewno gdzies by się jeszcze znalazł :P
Co do mojego pierwszego spotkania ze Smittkiem:P Hehe ... wiem, że poddawali się przyjemnej konwersaji:P Widizałam się z nimi niecałe 5 minut, gdyż śpieszyłąm się na pewne spotkanie :P
Dzięki :D Widze, że jesteście serio pozytywnie zakręceni ... i to mi się bardzo podoba :D
No cóż...słuchałyśmy Michaela codziennie i praktycznie bez przerwy:P do czasu gdy kaseta się zepsuła:P Pamiętam, że miałam nad moim łożkiem gigantyczny plakat z MJ:P Gdybym sie postarała, napewno gdzies by się jeszcze znalazł :P
Co do mojego pierwszego spotkania ze Smittkiem:P Hehe ... wiem, że poddawali się przyjemnej konwersaji:P Widizałam się z nimi niecałe 5 minut, gdyż śpieszyłąm się na pewne spotkanie :P
Dzięki :D Widze, że jesteście serio pozytywnie zakręceni ... i to mi się bardzo podoba :D
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
Re: :D
Cóz, należy się cieszyć, że kasetom zdarzało się psuć- CD mają tak zdecydowanie rzadziejPreetam pisze:No cóż...słuchałyśmy Michaela codziennie i praktycznie bez przerwy:P do czasu gdy kaseta się zepsuła:P
Zakręceni na pewnoPreetam pisze:Widze, że jesteście serio pozytywnie zakręceni ...
Czy pozytywnie....?
To tak, jak z Michael'em- jedni twierdzą, że tak, inni że nie
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
-
Buszmen
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Witam Cię serdecznie Aluś!
Mam nadzieję,że Ciebie też wciagnie ten MJowy wir!
Ja raz w niego wpadłam i nie potrafie(nie mam zamiaru) z niego wyjść. :p
Chciałam Ci podziękować za te słowa,które napisałaś na mój temat i za to jak przestawiłaś moich trzech najlepszych przyjaciół. :*
Przywitajcie moją siostrę,którą "zdrobniale" nazywamy "Bebikiem Monsterem" hihihi
Keep the faith
Mam nadzieję,że Ciebie też wciagnie ten MJowy wir!
Ja raz w niego wpadłam i nie potrafie(nie mam zamiaru) z niego wyjść. :p
Chciałam Ci podziękować za te słowa,które napisałaś na mój temat i za to jak przestawiłaś moich trzech najlepszych przyjaciół. :*
Przywitajcie moją siostrę,którą "zdrobniale" nazywamy "Bebikiem Monsterem" hihihi
Keep the faith
Witaj Ala
Szczerze mówiąc - nie spodziewałam sie Ciebie tutaj :D ale fajnie ze jestes
Dziekuje za miłe słowa ! Ja równiez ciesze sie ze mogłam poznać siostre mojej przyjaciółki
Baw sie tu dobrze, pisz dużo, czuj sie jak u siebie.... Do zobaczenia! 
Szczerze mówiąc - nie spodziewałam sie Ciebie tutaj :D ale fajnie ze jestes
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
Hej :D
Szczerze mówiąc sama nie spodziewałam się, że kiedykolwiek zarejestruje sie na tej stronce :D Na serio bardzo miło było mi Was poznać :D Co do mini-zlotu 14.07. to chętnie bym wpadła...ale razem z Erną wyruszamy na podbój Warszawy :/ Może innym razem...jeżeli się odważe :P W każdym razie dziękuje za zaproszenie i dziękuje Wam za powitanie :D
Cześć Ala
Witamy na forum zakręconych fanów
Michaela Jacksona. Ale wejscie
Twój pierwszy post i od razu tyle wiadomości tyle zdań
hehe czuj się tu jak w domu postój ile wlezie kobito ino sie nie pesz dyć tu sami swoi
.
Aż chyba tak zwariowane to spotkanie nie było
nie licząć domowych nagrań na aparacie
. W każdym bądź razie dziękuję za pyszny obiadek
. Pozdrawiam
.
Eeee tamPreetam pisze: Bardzo miło wspominam spotkanie z nimi, a także wspólny majowy obiad :D na którym nie działy się zbyt normalne rzeczy :P :P :P.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Jaaak to nie?? A "te rzeczy" na łózku Ali??tancerz pisze:
Eeee tamAż chyba tak zwariowane to spotkanie nie było
(pozdro dla kumatych
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
Hehe.. no właśnie widze :P Jestem w szoku, żę tyle odpowiedzi:P
Zapraszamy znowu na obiadek, albo chociaż na kawke :D Możliwe, że tym razem uda mi się posiedzieć z Wami :P
Pozdrowionka :D Dzięki Wam za powitanie (Buziaki 4FankaMJ & Tancerz)
Zapraszamy znowu na obiadek, albo chociaż na kawke :D Możliwe, że tym razem uda mi się posiedzieć z Wami :P
z tym moze być mały problem :P Ponieważ tego dnia pierwszy raz zdarzyło mi się spotkać na swojej drodze DRZWI i ŚCIANE :P hehetancerz pisze:ino sie nie pesz dyć tu sami swoi
Hehe ... słyszałam o tym co tam sie działo :P Szkoda, że mnie przy tym nie było hehe :P W każdym razie do tej pory przyjemnie śpi się na moim łóżeczku :PFanka MJ pisze:A "te rzeczy" na łózku Ali?? .............
Pozdrowionka :D Dzięki Wam za powitanie (Buziaki 4FankaMJ & Tancerz)
Hej hej!!! Bardzo lubię bollywoodzkie produkcje / Co prawda to kicz nad kicze, ale za to jaaakiiii słoooodkiiiii - jak cukierek! Wciąga bardziej niż narkotyk. Trzy godziny mijają niczym kwadrans. Jeśli chcę się odstresować - Bollywood działa najlepiej. Urocze, niezwykle barwne, pełne pozytywnych emocji, porywające kino :) /
Witam i buziaka posyłam
Witam i buziaka posyłam
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson