Cześć.. :)
Cześć.. :)
Witam wszystkich forumowiczów, mam na imie Michal, lat prawie 20. ;) Patrząc na niektórych z Was stwierdzam, że nie mogę określić się mianem 'wielkiego fana' MJ niemniej jednak od zawsze bardzo ceniłem Michaela za jego dokonania muzyczne oraz większość poglądów. Ciesze się, że trafiłem na to forum, bo widze, że nie brakuje tutaj osob, które patrzą obiektywnym okiem na osobe Michaela.
Od ilu lat słucham muzyki MJ ? Nie wiem. Wiem natomiast, że pierwszy raz zainteresowałem się jego osobą dzięki siostrze kolegi, ktora wówczas miała bzika na punkcie Jacksona. Trudno powiedzieć, ktory to byl rok, ale obstawiam +/- 1995-1996. Być może zbiegało się to z datą przyjazdu MJ do Polski, nie pamietam.
Generalnie jeżeli chodzi o muzyke to w pierwszej kolejnosci słucham amerykańskiego rapu, ale nie przeszkadza mi to lubić twórczość Michaela,. Jego kawałki podobały mi sie odkąd sięgne pamięcia.. /chociaż kieedys nie do końca zdawałem sobie sprawe kim on jest, ale to ze względu na bardzo ograniczone źródła wiedzy i wiek/ :)
No to chyba tyle.. nie wiem co więcej napisac .. zresztą i tak sporo już naskrobałem. ;]
Pozdro
Od ilu lat słucham muzyki MJ ? Nie wiem. Wiem natomiast, że pierwszy raz zainteresowałem się jego osobą dzięki siostrze kolegi, ktora wówczas miała bzika na punkcie Jacksona. Trudno powiedzieć, ktory to byl rok, ale obstawiam +/- 1995-1996. Być może zbiegało się to z datą przyjazdu MJ do Polski, nie pamietam.
Generalnie jeżeli chodzi o muzyke to w pierwszej kolejnosci słucham amerykańskiego rapu, ale nie przeszkadza mi to lubić twórczość Michaela,. Jego kawałki podobały mi sie odkąd sięgne pamięcia.. /chociaż kieedys nie do końca zdawałem sobie sprawe kim on jest, ale to ze względu na bardzo ograniczone źródła wiedzy i wiek/ :)
No to chyba tyle.. nie wiem co więcej napisac .. zresztą i tak sporo już naskrobałem. ;]
Pozdro
Ostatnio zmieniony śr, 05 sty 2011, 16:42 przez Mental, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
Bo gryzę tylko tych ludzi, którzy mnie wkurzają...Spearmint pisze:Ostatnio twierdziłeś,że gryziesz.Zdecyduj sięMoon_Walk_Er pisze:...i nie gryzę
Ale gryzienie jest niehigieniczne i można się jakimś syfem od gryzionej osoby zarazić, więc nawet tych ćwoków nie gryzę.
P.S.: Lepiej mieć laleczki Voo-Doo...
Ostatnio zmieniony sob, 07 lip 2007, 10:26 przez Moon_Walk_Er, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moon_Walk_Er