Długo myślałem, czy się zarejestrować. W końcu się zdecydowałem. Równie długo zastanawiałem się nad nickiem. Niestety, sporo z moich nicków miało już właściciela. Jednak w końcu sobie jakiś nick znalazłem. Jesteście ciekawi, skąd się wziął? :) O tym napiszę nieco dalej...
Mam na imię Piotrek, mieszkam w Warszawie. Co do moich zainteresowań, to do najważniejszych należą oczywiście MJ(choć moje wiadomości na jego temat przy większości z was wypadają raczej blado)i piłka nożna.
Moim ulubionym klubem jest FC Barcelona. Uprzedzam od razu pytania- nie jestem sezonowcem. Kibicuję im od dawna, nie opuściłem ich nawet w trudnych chwilach. I właśnie z tego wziął się mój nick.
Moje zainteresowanie MJ zaczęło się... dość dziwnie. Zobaczyłem jego dwa teledyski- "Smooth Criminal" i "Black or White". Spodobały mi się. Ale że w tamtym okresie nie miałem internetu, na tym się skończyło. No ale po pewnym czasie ten internet już sobie założyłem, ale o teledyskach już nie pamiętałem(może dlatego, że Smooth Criminal widziałem tylko końcówkę)... Ale co się odwlecze, to nie uciecze.
W pewnym filmiku na internecie, który obejrzałem, pojawił się fragment piosenki "Bad"(ech, szkoda, że tylko fragment, bo całość jest wyśmienita
Gratuluję tym, co przebrnęli przez ten cały spam.
Jakbyście mieli do mnie jakieś pytania-walcie śmiało.
Pozdrawiam