EURO 2012. WYRAŹMY SWOJE POPARCIE

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
mrpiter

EURO 2012. WYRAŹMY SWOJE POPARCIE

Post autor: mrpiter »

Witam. Jak wiemy (lub też właśnie się dowiadujemy) Polska wraz z Ukrainą stara się o przyznanie naszym krajom organizacji piłkarskich Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej w roku 2012. Idea jest wspaniała. Jak wielkie korzyści płynące z tego tytułu można osiągnąć, chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Od dawna wiadomo bowiem, że promocja poprzez sport jest zdecydowanie najlepszym sposobem pokazania się całemu światu. Wreszcie jest szansa aby w naszym kraju wybudowały się piękne stadiony, a także powstało wiele nowych dróg, w tym także autostrad. Był by bowiem silny bodziec do działania. Bądźmy optymistami. Organizacja EURO 2012 w naszym kraju jest możliwa. Mistrzostwa w Polsce odbyły by się w Warszawie, Poznaniu, Gdańsku i Wrocławiu. Zachęcam do obejrzenia poniższych spotów promujących Naszą kandydaturę. Zajmie to parę minutek, które naprawdę warto poświęcić.

http://www.youtube.com/watch?v=NWhXmuyfknk - kapitalna wizualizacja stadionu w Poznaniu.
http://www.youtube.com/watch?v=ejshG2BQ ... ed&search= - prezentacja miasta Gdańsk
http://www.youtube.com/watch?v=piwrgfi0 ... ed&search= - Poznań
http://www.youtube.com/watch?v=w4LmWyIh ... ed&search= - Warszawa
http://www.youtube.com/watch?v=p611KKVl ... ed&search= - Wrocław

A teraz najważniejsza część mojego posta. BARDZO GORĄCO ZACHĘCAM do odwiedzenia strony www.e2012.org Wejdźmy na nią i dopiszmy się do listy osób wyrażających poparcie dla organizacji EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie. Powiedzmy o tej idei wszystkim swoim znajomym i przyjaciołom. Wpisanie się zajmie nam dosłownie chwilę a może przybliżyć nasz kraj do sukcesu. Pokażmy że Polak naprawdę potrafi !!!

PS: Jak ktoś się dopisze to niech "naskrobie" tutaj posta w którym poinformuje nas o tym. Jestem ciekaw jakie będzie poparcie na forum Michaela Jacksona. Liczę na was ;-)
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No to chyba jestem pierwsza która się tam dopisała nenene
Obrazek

Niestety. Nie wiem czemu nikt się nie dopisuje. Czy tylko Michael ludziom z tego forum w głowie?? Wydaję mi się że dobro narodowe jest ważniesze. A organizacja EURO 2012 jest w 10000000% dobrem narodowym. Nie wiem jak nazwać to, że nikt oprócz Ciebie sie nie wpisał. Ignoranacja?? :surrender: Przecież od tych wpisów wiele zależy. Pokazuje bowiem komisji, która wybierze gospodarza jakie jest zainteresowanie w danym kraju tą imprezą. Mam nadzieję, że ktoś z MJPT jeszcze się udzieli.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ja też się już wcześniej dopisałem,czyżby Mnie nie uwzględnili bo mam w emailu tkekingofpop :wariat:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

mrpiter pisze:Niestety. Nie wiem czemu nikt się nie dopisuje. Czy tylko Michael ludziom z tego forum w głowie?? Wydaję mi się że dobro narodowe jest ważniesze. A organizacja EURO 2012 jest w 10000000% dobrem narodowym. Nie wiem jak nazwać to, że nikt oprócz Ciebie sie nie wpisał. Ignoranacja?? :surrender: Przecież od tych wpisów wiele zależy. Pokazuje bowiem komisji, która wybierze gospodarza jakie jest zainteresowanie w danym kraju tą imprezą. Mam nadzieję, że ktoś z MJPT jeszcze się udzieli.
Mnie to np w ogóle nie interesuje bo nie cierpie piłki nożnej.Dopisać mógłbym sie tylko z tego względu że o to prosisz.Patriotą nie jestemw zadnym calu wiec dobro narodowe mnie nie intersuje.Polacy dbaja tylko o swój tyłek i są niesamowicie wredni dla siebie ale to tylko taka moja mała dygresja która nie powinna skierowac tematu na zły tor.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mrpiter

Xscape pisze:Polacy dbaja tylko o swój tyłek i są niesamowicie wredni dla siebie
Pozwolisz, że coś zacytuję:

"I'm starting with that man in the mirror"

Chyba nie musze mówić czyje to słowa. Gdyby każdy zaczął zmieniać siebie i przestał być wredny, a nie wychodził z założenia, że skoro inni coś tam olewają i ogólnie są podli to i ja taki będę, to wówczas w naszym kraju działo by się dużo lepiej... A jeśli np Ty nie jesteś patriotą, i dbasz tylko o swój tyłek to na EURO też możesz zagłosować. Spójrz bowiem z tej strony: dzięki tej imprezie powstaną nowe drogi (po których być może będziesz wozić swój tyłek), nowe hotele (a może któregoś razu przenocujesz w którymś z nich??) nowe miejsca pracy (być może do którejś się załapiesz) itp, itd. EURO 2012 może przynieść Polsce wiele korzyści pozasportowych. Przemyśl to. Zarówno Ty, jak i inni, którzy myślą podobnie. PEACE
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Przez przypadek trafiłem na ten stary temat i uznałem, że warto go odświeżyć w kontekście tego, że jednak się udało i dostaliśmy Euro 2012.
Obrazek
ODPOWIEDZ