Proszę o pomoc
live in bucharest
- dawid.jackson
live in bucharest
poszukuję billie jean z bucharestu z history tour.
Proszę o pomoc
Proszę o pomoc
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?

- Speed Demon
Wystarczy wpisać na google "History Tour Bucharest DVD" - jak choćby http://www.michael-jackson-trader.com/s ... arest.html
- dawid.jackson
- Speed Demon
Raczej na nieoficjalnym DVD! Jedyne oficjalne wydanie to koncert DANGEROUS.Speed Demon pisze:"History Tour Bucharest DVD"
- koncert ukazał sie na oficjalnym DVD
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
dawid.jackson pisze:Mi chodzi o ściągnięcie samego billie jean z bucharestu z history tour bo ściągałem z jednej strony i nie zdążyłem ściągnąć tylko billie jean. I właśnie dla tego jak ktoś ma to prosze niech wrzuci to najlepiej na mediafire . please
Z której strony? Jakies tam Billie Jeany z Bukaresztu mam ale nie gwarantuje że będą pasowac do twojej wersji koncertu.
- dawid.jackson
dawid.jackson pisze:mjstar.com . Na forum było tylko, że teraz trzeba się za rejestrować i nie zdążyłem ściągnąć.
Forum mjstar.com nie odwiedzam, nie jestem zarejestrowany. Ale w czym jest problem? Linki wygasły i nie zdążyłeś ściągnąć czy był dostęp do przeglądania forum i nagle wprowadzili przymus rejestracji bo jeśli to drugie to co stoi na przeszkodzie żeby się zarejestrować.
- dawid.jackson