Konwersja filmów do DVD

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
thewiz

Post autor: thewiz »

A poza privem to zadam jeszcze jedno pytanko na forum publicznym, ni z gruszki ni z pietruszki:

Jak zmienic format filmu na dvd, tak by nagrac film w formacie dvd .( Oczywiscie gdy ma sie stosowna nagrywareczke) Jakiego programu najlepiej uzyc do takiej operacji? Oczywiscie preferuje programy darmowe... ;-)

Ktos w tej kwestii wie cos?

Jesli tak to z gory gorace dzieki za wszelka pomoc!!!
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Nie ma czegoś takiego jak plik w formacie DVD - jest to raczej zbiór plików.

Do konwersji filmów do DVD według mnie dobry i prosty program to: AVI2DVD - darmowy, ma wiele wersji językowych

więcej info tu: www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1651&t=113
...
thewiz

Post autor: thewiz »

Mam nastepujacy problem z nagraniem plytki : Pojawia mi sie komunikat w trakcie nagrywania dvd, ze disc jest illegal :wariat: Posprawdzalam w necie i okazuje sie, ze to staly motyw przy probie nagrywania na tanie plyty. Jak to obejsc? Dodam, ze nie wiem, o co chodzi z BIOSami, wiec jesli ktos jest na tyle dobry, by mi to wytlumaczyc...
Mam Windowsa XP na laptopie Toshiby M45-S265, nagrywarka jest tez Toshiby.

Ach, uzywalam Nero , ale ten program jest badziewny i juz sie go pozbylam. Cos dobrego mi polecicie?
ODPOWIEDZ