Błąd przy kopiowaniu pliku z płyty...

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Błąd przy kopiowaniu pliku z płyty...

Post autor: Moon_Walk_Er »

Problem przedstawia się tak...
Na płytce mam plik filmowy w formacie .wmv, ale potrzebuję go zgrać na dysk. Po włożeniu płyty do napędu, wchodzę normalnie w eksplorator, zaznaczam plik i normalnie kopiuję i próbuję go wkleić na pulpicie. Wyświetla się to okienko, które pokazuje przebieg kopiowania, dochodzi do pewnego momentu i wyświetla się alert, że jest tam jakiś błąd pliku CRC albo coś w tym stylu. Próbowałem też przeciągnij i upuść, ale robi się to samo...
Może ktoś wie, co jest grane?
Albo jakiego programu użyć do skopiowania tego?

Będę ogromnie wdzięczny za pomoc japrosic
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Przeczyść ostrożnie płytę nawilżoną chusteczką. Zobacz, czy nie ma jakiegoś syfu na niej.
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Przeczyść ostrożnie płytę nawilżoną chusteczką. Zobacz, czy nie ma jakiegoś syfu na niej.
jeśli to nie pomoże, to znaczy że płyta jest po prostu źle nagrana. i kaplica, nic nie poradzisz.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Płytę przeczyściłem, ale nadal dzieje się to samo :/
Co ciekawe, plik mogę normalnie obejrzeć chociażby w Windows Media Playerze. A zgrać tego dziadostwa na dysk nie idzie...
Błagam, pomóżcie.
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ