Jestem Marek (ten od Liki) i bardzo cieplutko Was witam :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
mars

Jestem Marek (ten od Liki) i bardzo cieplutko Was witam :)

Post autor: mars »

Witam wszystkich fanów MJ :-) Mam na imię Marek i jestem bratem Liki (założę się, że ktoś kiedyś o niej słyszał - ostatnio narobiła zamieszania jakąś dziwną akcją "WANNA"). Nie muszę chyba mówić, że "destrukcyjny" wpływ mojej siostry w ciągu ostatnich kilkunastu lat sprawił, że mimo iż nie jestem fanem pana Michaela, to niezwykle go szanuję i nawet trochę lubie ;-) :dance: (jakie fajne macie tu ikonki). Chciałem Wam wszystkim bardzo podziękować za pomoc w mojej pracy, zebrałem 140 ankiet, z czego 120 spłynęło do mnie dopiero wtedy, kiedy Luiza rzuciła temat na forum :-) Wy to się jednak potraficie zorganizować, jak jedna wielka rodzina. Tylko podziwiać japrosic :-)
Jeden czy dwóch fanów MJ pewnie niewiele może zdziałać, ale, jak widać, kiedy zbierze się Was 120......... to lepiej nie wchodzić Wam w drogę :nerwy: Jeszcze raz dziękuję, wracam projektować jakiś wypasiony odtwarzacz mp3 do wanny...... nie no, ja nie wiem, dlaczego Wy się tak uparliście na ten odtwarzacz mp3????? :happy:

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

mars pisze:Jeszcze raz dziękuję, wracam projektować jakiś wypasiony odtwarzacz mp3 do wanny...... nie no, ja nie wiem, dlaczego Wy się tak uparliście na ten odtwarzacz mp3?????
Jak to dlaczego?? Co tam jakieś bąbelki, hydromasaże i inne bajery, kiedy możnaby było słuchać MJ'a nawet w trakcie pluskania w wannie :muzyka: W sumie z tych ankiet w takim razie wyłoniła Ci się idealna wanna fana Michael'a Jackson'a :mj:
Powodzenia z tą pracą!
Pozdro:)
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
mars

Post autor: mars »

MJfanTASTIC pisze:W sumie z tych ankiet w takim razie wyłoniła Ci się idealna wanna fana Michael'a Jackson'a
tak tak tylko jak ja to później uzasadnię w pracy :wariat:
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

mars pisze:nie no, ja nie wiem, dlaczego Wy się tak uparliście na ten odtwarzacz mp3?????
Tak, odtwarzacz MP3 w wannie... Marzenie. Tylko nie wiem czy po takim "Why You Wanna Trip On Me" z mocnym bitem w wannie, jej cała zawartość nie wypłynie na podłogę :wariat:
Noo, trzeba było się z umieszczaniem takiej opcji liczyć, gdy się prosi o odpowiedzi na muzycznym forum i to nie byle jakim ;-)
mars pisze:tak tak tylko jak ja to później uzasadnię w pracy
:hahaha:
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Oo!
Myślałam, że mam halucynacje jakieś :nerwy:
zamykam oczy.... otwieram.... znowu zamykam.... otwieram....

NIEEEEEEEEEEEEEEE, NOOOOOOOOOOOOOO....................
wydaje mi się, że to co widze, naprawdę jest tym co widzę :-o

Moje słoneczko najjaśniejsze ze wszystkich słoneczek zawitało na świrnięte forum, jeszcze bardziej świrniętych fanów Michaela Jacksona :hug:

/ ...i nawet trzy posty zdążyło już napisać - uważaj, bo jak się rozkręcisz - a zapewniam Cię, że to wciąga - to zaraz mnie przegonisz :hahaha: /

Czy Mówiłam Wam już, że mam najlepszego brata na świecie? :happy:
Datę urodzin też ma wyjątkową... :party:
Eh, że też ja dla równowagi nie mogłam się tak ładnie w Michaela "wstrzelić", jak Marek w jego siostrę.
Fajnym rodzeństwem byśmy byli! / tzn. ja wcale nie twierdzę, że teraz nie jesteśmy fajni... :cool: /

Witam Cię cieplutko na forum MJPT :-)

Coby za miło nie było... w końcu respekt i szacunek w stosunku do starszych, rzecz najważniejsza... MAM PRAWO /a może lewo :wariat: / udzielić Ci reprymendy :war:

1. Czemu się po jakichś 4ach szlajasz, zamiast pracę pisać, hę??!!! / :rocky: /
2. Za ten "destrukcyjny wpływ" też się jeszcze policzymy.... / w domu :-P /

:calus:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Cześć, Marek ;-)
Zmajkelizujemy* Cię :knuje:
Fajna ta wanna...

*All rights reserved by BillieJean
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Witam :]

Życzę udanej i owocnej pracy nad wanną ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Witam;-)

To świetnie popatrzeć, że rodzeństwo tak samo kocha Michaela, mój brat należy do zatwardziałych antyfanów i obrzucaczy błogem MJ-a, więc zazdroszczę;)
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Karolina pisze: Zmajkelizujemy* Cię :knuje:

*All rights reserved by BillieJean
Zapewniam, że to nie potrzebne. Marek typowym fanem nie jest, ale zmajkelizowany jest jak najbardziej.
"Pracuję nad nim" wytrwale już od kilkunastu lat ;-)
Speed Demon pisze: To świetnie popatrzeć, że rodzeństwo tak samo kocha Michaela(...)
To nie zupełnie tak... nie wątpie w naszą miłość bratersko-siostrzaną :happy: Jednak miłość do Michaela :love:, jest tylko i wyłącznie moją domeną... Aczkolwiek Marek - mój brat, ale PRZEDE WSZYSTKIM bardzo bliski przyjaciel! - już nie raz, nie dwa... stawał w obronie Michaela. Dając kontrę min. swojej dziewczynie, bądź kumplowi...

Pamiętam, jak kiedyś Iwonka /dziewczyna Marka właśnie/ powiedziała do mnie coś w tym stylu: "Zawsze wydawało mi się, że fani Jacksona są jacyś nienormalni. Bo jak można być fanem kogoś takiego? Tak uważałam, dopóki nie poznałam Ciebie... "

Oj Iwonka, Iwonka gdybyś to Ty była moją siostrą... /wiem, że Marek by tego zdecydowanie nie chciał :wariat: /
Popracowałabym ja sobie nad Tobą solidnie... Co do tej "nienormalności".... pozostaje się tylko cieszyć, że jednak nie zaglądasz na to forum :smiech:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Luth

Post autor: Luth »

Witaj ^^
ODPOWIEDZ