W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hey jestem Omega Supreme... jestem od dawna fanem MJa i wszytko co znnim zwiazane bardzo mnie interesuje.. musze tez napisac..że od dawna czytam te forum...nie rejestrowałem sie..tylko siedziałem czasem całymi nocami i czytałem wasze dyskusje.. Super forum... Wyjaśnie teraz mój nick.. Omega Supreme jest to Transformer... z seriali animowanych z lat 80tych///generacja 1.. i przy okazji... jakby ktoś mial przypadkiem niepotrzebny komiks Transformers w domu.. prosze o cynk:)... dzieki.. :) Miło was poznać... mam nadzieje ze beda jeszcze nieraz ciekawe dyskusje... :)
Witaj Omega Supreme
Ja pamiętam tę kreskówkę- to był prawdziwy hicior
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dziękuje wszystkim za bardzo miłe powitanie :) jestem też uzytkownikiem forum o nazwie transformery maniak :) tam też jako Omega Supreme.. zapraszam też na tamto forum.tych co lubią TF a widze ze tacy są... :) hmm... mysle ze moimi pierwszymi krokami na tym forum będą moje rysunki... w dziale o dowolnej tematyce.. poakze wam rysowane przezemnie TF... i nie tylko... a w dziale o MJ pokaze wam jak narysowałem Michaela Jacksona.. :)...hmm... jeszcze raz dzięki za ciepłe powitanie na forum :)