W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
dawid.jackson pisze:BJ, w jednym z tematów napisałaś, że brakuje ci do pełnego zbioru płyt dvd, HIStory on film vol.2. Podałem ci link gdzie możesz zamówić tą płytkę.
Ja tą stronę bardzo dobrze znam żeby nie było
Pogadaj z Secret Manem - on już od jakiegoś czasu próbuje mnie czymś zaskoczyć...jakoś mu nie wychodzi. Problem w tym że ja nie moge chwilowo zamówić nic przez internet. Musze to kupić bezpośrednio od kogoś albo w sklepie - a tu pojawia się problem.
WELCOME
Twoja historia przypomina mi troche moja.Ja tez bałam sie kiedys Thrillera,pozniej zapomnialam całkowicie o Michaelu ale po paru latach po obejrzeniu przypadkiem paru jego teledysków......pokochałam go :)
i tez lubie go rysowac,szczegolnie małego Michaela
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Mi_Sz_eL pisze:chyba nie jesteś zły, że ci się wtrąciłam?
Wcale nie jestem zły, że mi się wtrąciłaś. Każdy kto ma jakieś swoje rysunki z Michaelem niech je tutaj zamieszcza. Ja dodam kilka swoich jak tylko znajdę czas.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Alloha Ja też lubie rysowac ale nie mam czasu żeby kochaniutkiego MJ zrobic Ciągle do klasy musze malowac , albo na jakieś konkursy(pod przymusem ).Ogólnie mam plan zrobic cos co po prostu z nóg zwali wszystkich fanów...nie da sie już wszystko było O nie sama do siebie zaczynam pisać,sorry
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)