Proste pytanie na rogrzewkę. W którym roku Michael po raz pierwszy sam ruszył na tournee?
Wielka Gra / MJ Quiz
Wielka Gra / MJ Quiz
Pomysł zapożyczony z forum
. Ten, kto odpowie na pytanie, w nagrodę może zadać kolejne. I tak w kółko.... Pytania niech dotyczą rodziny Jacksonów.
Proste pytanie na rogrzewkę. W którym roku Michael po raz pierwszy sam ruszył na tournee?
- majkelzawszespoko
the bad tour - 1987r.
Ostatnio zmieniony wt, 13 mar 2007, 13:21 przez majkelzawszespoko, łącznie zmieniany 1 raz.
- majkelzawszespoko
oczywiście głupote napisałem ale już sie poprawiłem ;D chwilowa pomroczność jasna.
no to moje pytanie:
podczas wykonywania utworu Billie Jean na uroczystości "Motown 25" Majkel "zaanektował" sławetną później na cały świat czarną błyszczącą marynarkę.
pytanie jest nastepujące: od kogo? i czyj to był prezent dla kogo?
troche pokręcone ale na temat. ;)
I taki pomysł, żeby potwierdzać zgodność odpowiedzi edytując posty z zadanym pytaniem, żeby za bardzo burdelu nie robić ; )
niestety wg mojego źródła wiedzy nie jest to poprawna odpowiedź :)
a było to w sekretach raju utraconego ;)
Twoja kolej.
no to moje pytanie:
podczas wykonywania utworu Billie Jean na uroczystości "Motown 25" Majkel "zaanektował" sławetną później na cały świat czarną błyszczącą marynarkę.
pytanie jest nastepujące: od kogo? i czyj to był prezent dla kogo?
troche pokręcone ale na temat. ;)
I taki pomysł, żeby potwierdzać zgodność odpowiedzi edytując posty z zadanym pytaniem, żeby za bardzo burdelu nie robić ; )
M.Dż* pisze:To był żakiet, który Michael podarował swojej mamie
niestety wg mojego źródła wiedzy nie jest to poprawna odpowiedź :)
tak jest, to był prezent LaToyi dla mamyTo chyba Janet albo LaToya dała mamie MJ'a ten żakiet... To było w 'Moonwalk' albo 'Sekrety raju utraconego'... Komu się chce sprawdzić?
a było to w sekretach raju utraconego ;)
Twoja kolej.
Ostatnio zmieniony wt, 13 mar 2007, 18:11 przez majkelzawszespoko, łącznie zmieniany 3 razy.
- Moon_Walk_Er
No dobra,teraz moja kolej:
Która sławna osobo powiedziała to o Michaelu i w jakich okoliczościach:
"Kocham Michael’a. To jest dziwne, że oni czekali, aż tak długo, aby wyjawić na jaw tą sprawę. To tak jak ze mną na okrągło płacisz za to, że jesteś czarny. Bardzo chciałbym zobaczyć, kiedy w końcu świat odzyska Michael’a Jackson’s, bo on jest bardzo potrzebny.”
Która sławna osobo powiedziała to o Michaelu i w jakich okoliczościach:
"Kocham Michael’a. To jest dziwne, że oni czekali, aż tak długo, aby wyjawić na jaw tą sprawę. To tak jak ze mną na okrągło płacisz za to, że jesteś czarny. Bardzo chciałbym zobaczyć, kiedy w końcu świat odzyska Michael’a Jackson’s, bo on jest bardzo potrzebny.”
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Janet Jackson ;)
Nie.Próbuj dalej.I pamiętaj że trzeba podać Imię Nazwisko okoliczności.Janet Jackson ;) pisze:Diana Ross??? :PMaro pisze:Która sławna osobo powiedziała to o Michaelu i w jakich okoliczościach(..)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster