nie bede oryginalna...
Cześć znaku wodny
Niestety, albo stety Michael jest człowiekiem.
Niemniej jednak, nie myślmy o to, co z Nim będzie, lecz o tym co jest i było- i tak sporo wrażeń, jak na jednego Ludka

Niestety, albo stety Michael jest człowiekiem.
Niemniej jednak, nie myślmy o to, co z Nim będzie, lecz o tym co jest i było- i tak sporo wrażeń, jak na jednego Ludka

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- znak wodny
wrocilam!!!
juz wyczytalam co sie dzieje z naszym Mistrzem. Moglby jakis koncert zapowiedziec w Europie i ta plytka; musi ja wypromowac!!! teraz ide odpoczywac, bo nie dosc, ze fizycznie wysiadam to psychicznie nie wiem kim jestem
naet nie mam ochoty szperac po forum. oj, cale trzy dni Michael byl ze mna, 6 godz po rzad i kolejne 8. papa
juz wyczytalam co sie dzieje z naszym Mistrzem. Moglby jakis koncert zapowiedziec w Europie i ta plytka; musi ja wypromowac!!! teraz ide odpoczywac, bo nie dosc, ze fizycznie wysiadam to psychicznie nie wiem kim jestem

naet nie mam ochoty szperac po forum. oj, cale trzy dni Michael byl ze mna, 6 godz po rzad i kolejne 8. papa
"To dar i przekleństwo" lD
- znak wodny
a jezeli chodzi o single...
Mam wykaz jego wszystkich albumow, ale single tez bym chciala!!! Macie moze liste
- ogolnieteraz rzucam sie na CZARNOKSIEZNIKA ZKRAINY OZ i naszego Stracha Jacksona, haha. Trzeba sie wzbogacic o te ekranizacje 
jaki on przystojny... o jeju, koles bez watpienia ma to cos
Mam wykaz jego wszystkich albumow, ale single tez bym chciala!!! Macie moze liste

jaki on przystojny... o jeju, koles bez watpienia ma to cos

"To dar i przekleństwo" lD
- Janet Jackson ;)