A jak to jest?SILENTIUM pisze:Najlepiej na krokodyla, to podobno przedłuża życie.
MJ w Japonii (konkurs, zdjęcia, filmy)
- Moon_Walk_Er
Jak myślicie czy Michael cos zaśpiewa bo na interii piszą że może tak zacytuje:
INTERIA
W tym tygodniu odbędzie się odwołane w grudniu 2006 roku spotkanie Michaela Jacksona z najwierniejszymi fanami w Japonii.
Najwierniejszymi, gdyż za możliwość spotkania ze swoimi idolem w Tokio Japończycy musieli zapłacić aż 3500 dolarów.
Do spotkania dojdzie w czwartek, 8 marca. W kuluarach mówi się, że "Jacko" ma zaśpiewać specjalnie dla swoich wielbicieli z Kraju Kwitnącej Wiśni.
INTERIA
W tym tygodniu odbędzie się odwołane w grudniu 2006 roku spotkanie Michaela Jacksona z najwierniejszymi fanami w Japonii.
Najwierniejszymi, gdyż za możliwość spotkania ze swoimi idolem w Tokio Japończycy musieli zapłacić aż 3500 dolarów.
Do spotkania dojdzie w czwartek, 8 marca. W kuluarach mówi się, że "Jacko" ma zaśpiewać specjalnie dla swoich wielbicieli z Kraju Kwitnącej Wiśni.
- BillieJean
Może i zaśpiewa...kto go tam wieArnie60 pisze:W kuluarach mówi się, że "Jacko" ma zaśpiewać specjalnie dla swoich wielbicieli z Kraju Kwitnącej Wiśni.
Eh już nie mogę się doczekać tej imprezy! Ja chce zdjęcia! filmiki! Ja chce Michaela!

Ostatnio zmieniony śr, 07 mar 2007, 21:52 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
Here you are.BillieJean pisze:Ja chce zdjęcia! filmiki! Ja chce Michaela!
Co prawda jeszcze nie z imprezy.
Dwa filmiki wysokiej jakości.
53mb
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=18963639884185510023
35mb
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=32956770313785132969

- BillieJean
Arnie60 pisze:Jak myślicie czy Michael cos zaśpiewa
Znowu się zaczyna....BillieJean pisze:Może i zaśpiewa...kto go tam wie
Tylko potem niech nikt nie pisze, że miał zaśpiewać, a tego nie zrobił.
Po co się nakręcacie?
Skąd te podejrzenia, że Michael miałby coś zaśpiewać (no chyba, że mowa o podśpiewaniu sobie czegoś- to rozumiem).
Dajcie spokój z tym domysłami
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
oj, ja mowil, ze nie zaspiewa to nie zaspiewa, nie robcie sbie nadziei, bo bedzie znow bolalo..
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
- BillieJean
C'mon...całkiem źle mnie zrozumiałaś, na nic się nie nakręcam i jestem świadoma tego że Michael śpiewać nie będzie - ale na wypadek gdyby jednak to zrobił, pozwalam sobie na troche optymizmu żebym później mogła powiedzieć ulubione "a nie mówiłam?"M.Dż.* pisze:Po co się nakręcacie?
Skąd te podejrzenia, że Michael miałby coś zaśpiewać (no chyba, że mowa o podśpiewaniu sobie czegoś- to rozumiem).
Dajcie spokój z tym domysłami
ja chce do Tokio !!!!!
Dzina wielkie dzieki

[Pank: Aaaaaa. Proszę zminimalizować liczbę emotikonek na drugi raz, bo oczy przeciętnego użytkownika internetu tego nie potrafią znieść.]
[Pank: Aaaaaa. Proszę zminimalizować liczbę emotikonek na drugi raz, bo oczy przeciętnego użytkownika internetu tego nie potrafią znieść.]
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

- BillieJean
http://www.dailymotion.com/jamz_flava/v ... son-in-tdl
Disneyland Tokio
A teraz Wasza kolej szukajcie foto , .........bo ja musze
iść do pracy i nie dam rady szukać papa .Mam nadzieje ,że jak wieczorkiem wejde to bedzie dużo nowych rzeczy ......
Disneyland Tokio
A teraz Wasza kolej szukajcie foto , .........bo ja musze
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

My God!!!! to jest istne cudoooo
czy on wygląda źle?? wygląda nieziemsko
nienawidze jak ktoś z moich znajomych mówi że michael się rozpada! kurde nic o nim nie wiedzą! i dziś im to udowodnie dzięki tym fotom>> michael tryska życiem
dzięki za wszystkie informacje i zdjęcia!!! matko kocham go haha

dzięki za wszystkie informacje i zdjęcia!!! matko kocham go haha --Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....
*someday my prince will come*
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....
*someday my prince will come*