Prawo,MJfanTASTIC pisze:A właśnie ze Stawowej w którą stronę trzeba skręcić - w prawo
jesli chcesz to możesz mi nr. Tel. przesłać a Ja dam Ci mój i jak by coś to zadzwonisz:)
edit-->
Adres:
40-096 Katowice
ul. 3-go maja 23
Prawo,MJfanTASTIC pisze:A właśnie ze Stawowej w którą stronę trzeba skręcić - w prawo
Mogę ja też? zwłaszcza, że kuleję w poruszaniu się po KatowicachMaro pisze:możesz mi nr. Tel. przesłać
 Z powodów technicznych opisanych niżej prosiłabym, żeby do mnie przedzwonić, w razie gdyby o 17.00 mnkie nie było
  Z powodów technicznych opisanych niżej prosiłabym, żeby do mnie przedzwonić, w razie gdyby o 17.00 mnkie nie było  
  Przy tym o mało przez czyste fakty nie okazało się, że nigdzie nie pojadę, albo zostanę nocować na dworcu, bo nie mam autobusu powrotnego, w dodatku nie mam telefonu i miałam pożyczyć od ten mamy żeby zadzwonić, żeby mnie odebrać, tylko, że ona nie ma karty. Ale, że jestem zdolną dziewczynką to stanęło na tym, że umówię się z rodzicami na godziny i to oni zadzwonią jak mnie odebrań i tak dalej
  Przy tym o mało przez czyste fakty nie okazało się, że nigdzie nie pojadę, albo zostanę nocować na dworcu, bo nie mam autobusu powrotnego, w dodatku nie mam telefonu i miałam pożyczyć od ten mamy żeby zadzwonić, żeby mnie odebrać, tylko, że ona nie ma karty. Ale, że jestem zdolną dziewczynką to stanęło na tym, że umówię się z rodzicami na godziny i to oni zadzwonią jak mnie odebrań i tak dalej  Czyli jadę do Was
 Czyli jadę do Was   Najfajniejsze jest to, że wyjeżdzam uwaga: o 14.20
   Najfajniejsze jest to, że wyjeżdzam uwaga: o 14.20  Na Korfantego jestem o 16.00 (planowo), później jeszcze KZ GOP i na Skargi dalej się szukać. Mam nadzieję, że ta godzina mi starczy. Też jakby co będę bić do City Pubu, gdzie też jeszcze nie byłam
 Na Korfantego jestem o 16.00 (planowo), później jeszcze KZ GOP i na Skargi dalej się szukać. Mam nadzieję, że ta godzina mi starczy. Też jakby co będę bić do City Pubu, gdzie też jeszcze nie byłam  

spóźniłem się z MJfantastic(vel.Ewelina) na autobus i spędziliśmy noc u jej koleżanki ze studii
 spóźniłem się z MJfantastic(vel.Ewelina) na autobus i spędziliśmy noc u jej koleżanki ze studii  Później więcej napisze teraz sił niemam
 Później więcej napisze teraz sił niemam 

. 11 nas było w sumie. Prawie jak apostołowie.
. 11 nas było w sumie. Prawie jak apostołowie. kaem pisze:by transport do domu nie uciekł.

kaem pisze:może Kraków ponownie na maj na przykład?

12kaem pisze:11 nas było w sumie.

No właśnie co tam Lika słychać...dawno cię nieczytałemkaem pisze:Pozdrowienia dla nieobecnej Liki.

Pozostaje tylko żałować, że nie mam osiemnastu lat i nie mieszkam w Katowicach

Ahh kolego wógole teraz patrze na Twój nick i sie za głowe złapałem :) myslem bo szukalem an forum kogos o niku 'K.M' zapomnialem ze Twoj sie tak czyta tez ;) sorki wybacz wielkie oczywiscie ze ciebei znam i szanuje od dawna i wacle nowym urzytkownmikiem nie jestes ;)kaem pisze:To spotkanie pokazuje, że jest w narodzie chęć takich zlotów. Ania (Dżina) przecież przyjechała z Wrocławia, tak samo Jowita. Był Michał z Opola i Schmittko z ... Plebiscytowej. 11 nas było w sumie. Prawie jak apostołowie.
Przypomniałem Bartkowi (Maro) mocne wejście na forum. Wiecie, że On i Kapralek później spotkali się osobiście i że wywiązała się fajna znajomość? Może Kasiu masz rację, że to forum pełni jakąś inną funkcję prócz rozrywkowej? Miło słyszeć o takich finałach pewnych historii.
Potrzebne jest spotkanie na dłużej, niż tych kilka chwil. Za dużo spoglądania na zegarek, by transport do domu nie uciekł (biję się w piersi, byłem wczoraj w dużym pośpiechu). I więcej miejsca, by móc czasem uciec od pubowego hałasu.
Robi się ładnie, może Kraków ponownie na maj na przykład? Nie mówię o sierpniowych urodzinach, bo to już co najmniej weekendowa balanga.
Pozdrawiam wszystkich wczorajszych obecnych w Hipnozie. Dodatkowe pozdrowienia dla nieobecnej Liki.
11 nie umiesz liczyćMaro pisze:12kaem pisze:11 nas było w sumie.

A co się niby innego robi w klubie jazzowym?Maro pisze:Ciekawe co Ci ludzie w pubie jazzowym o nas myśleli?Siedzą na środku mają jakieś śmieszne białe pałki,co chwile zdjęcia robią i gadają o Jakcosnie.

Erna Shorter pisze:Spokojnie zaczynający się wieczorek rozkręcił się do tego stopnia,że wyszłam z niego nie jako panna tylko jako mężatka. Odbył się ślub... ja i Schmittko zawarliśmy związek małżeński. Ślubu udzielał nam ksiądz Buszmen,a świadkami byli uczetnicy zlotu :). Po ceremonii rzuciłam welon jak na pannę młodą przystało no i złapali go Buszmen oraz Jowita (czyżby szykowało sie kolejne weselicho??)
 Taka impreza mnie ominęła
 Taka impreza mnie ominęła   
 Ja teżErna Shorter pisze:spotkanie było suuuuuper i mam nadzieję,że juz niedługo to powtórzymy.
 Akurat jak zaczynałam rozmawiać z Jowitą musiałam siuę zbierać
 Akurat jak zaczynałam rozmawiać z Jowitą musiałam siuę zbierać  Następnym razem zaraz po południu gonię ojca spać, tak żebym mogła zostać dłużej
  Następnym razem zaraz po południu gonię ojca spać, tak żebym mogła zostać dłużej  Albo jeszcze coś innego muszę wykombinować
  Albo jeszcze coś innego muszę wykombinować  
 Tylko co ja Ci mówiłam?Mazi pisze:Maro,dzina, Busz, MJowitek, KASIA, i wszytskim innym których jeszcze nie miałem okazji poznac osobiscie wielkie dzieki za kilak słów z południa kraju :) Shmitko dziekiz e nei załowałes paru złotowek na tą rozmowe :)
 Głośne puby to raczej nie miejsce na rozmowy... tymbardziej jak się nie wie z kim się rozmawia
 Głośne puby to raczej nie miejsce na rozmowy... tymbardziej jak się nie wie z kim się rozmawia   
  I Kaema za plakat (głupia go rozpakowałam z folii i teraz nie mam wyjścia muszę kupić antyramę. Tylko gdzie ja go postawię? Bo powiesić raczej się nie da, chyba, że ściągnę jakiś obrazek ze ściany:knuje: )
  I Kaema za plakat (głupia go rozpakowałam z folii i teraz nie mam wyjścia muszę kupić antyramę. Tylko gdzie ja go postawię? Bo powiesić raczej się nie da, chyba, że ściągnę jakiś obrazek ze ściany:knuje: )Hmm nie wiem czy tak wypada mówic na forum publicznym ale mówiłas ze mam zgrabny tyłek ;)KASIA pisze:Tylko co ja Ci mówiłam?Mazi pisze:Maro,dzina, Busz, MJowitek, KASIA, i wszytskim innym których jeszcze nie miałem okazji poznac osobiscie wielkie dzieki za kilak słów z południa kraju :) Shmitko dziekiz e nei załowałes paru złotowek na tą rozmowe :)Głośne puby to raczej nie miejsce na rozmowy...
Sra ta ta ta!! Gdyby Maro dał sobie na wstrzymanie z tym sikaniem spokojnie byśmy zdążyliMaro pisze:A ze spóźnieniem na ostatni autobus to przez Eweline a nie przez to że jak wracaliśmy to musiałem załatwić męskie potrzeby pod murem
 no ale dobra przyznaje się - trochu mojej winy też w tym było... za późno wyszliśmy z Hipnozy! Po prostu była taka gitarka, że żal było wychodzić! Rozgadałam się z MJ FANKĄ i Tancerzem, a tu trzeba było się zbierać buuuu
 no ale dobra przyznaje się - trochu mojej winy też w tym było... za późno wyszliśmy z Hipnozy! Po prostu była taka gitarka, że żal było wychodzić! Rozgadałam się z MJ FANKĄ i Tancerzem, a tu trzeba było się zbierać buuuu  

ale poczekaj poczekaj
  ale poczekaj poczekaj  Na szczęście potem zajął się udzielaniem ślubu i dał mi spokój:P
 Na szczęście potem zajął się udzielaniem ślubu i dał mi spokój:P ale w każdym bądź razie - wielka dzięka dla Kaema, który tak BTW okazał się kolegą po fachu
 ale w każdym bądź razie - wielka dzięka dla Kaema, który tak BTW okazał się kolegą po fachu  
  cieszę się, że Was poznałam!
 cieszę się, że Was poznałam! 3majcie kciuki za Mariolę, żeby zdała ten syf!
 3majcie kciuki za Mariolę, żeby zdała ten syf!
MJfanTASTIC pisze:że nie umiem jeszcze (podkreślam JESZCZE) moonwalka