W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam :) . Mam na imię Asia. Fanką Michaela jestem od stosunkowo niedawna, kilka miesięcy.
Zaczęło się od pewnego bloga, na który całkowicie przez przypadek weszłam. Był on jak się łatwo domyśleć o Jacksonie. Zainteresowałam się tym, jak pewna dziewczyna o nim opowiada, z taką pasją... Ściągnęłam kilka utworów i jego muzyka baaardzo mi się spodobała. Zaczęłam zgłębiać wiedzę... I tak zostało...
Witaj Jolene_
A mnie tam zaintrygowało, co to był za blog, na który weszłaś i który tak Cię wciągnął (nie mam bloga żeby nie było ).
Ale ciekawi mnie, która MJówka (co do tego nie mam żadnych wątpliwości) robi tak dobrą robotę
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jolene! to ty bylaś na moim blogu!? Bo pod ostatnią notką znalazłam komcia i podpisalaś się, dopiero teraz skojarzyłam, napisałaś coś tam że odwiedzasz mojego bloga od początku i prosilaś abym zmienila liczbę wyświetlających sie postów na jednej stronie bo ci się komputer zawiesza, no nie? To byłaś ty? Ja cie kręce spadam z krzesła...... spadam
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"