Pisał by ktoś jakieś konkrety,z Tych co mają ochotę wpaść.Zrobimy Sobie jakąś przed Walentynkową imprezkę,a może i tam poznam swoją drugą połówkę
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
no i jak tam?ferie za nieługo grubo po nad tydzień to można by wyskoczyć do tego spiżu w czwartek 15 lutego,na imprezke w stylu lat '80
Pisał by ktoś jakieś konkrety,z Tych co mają ochotę wpaść.Zrobimy Sobie jakąś przed Walentynkową imprezkę,a może i tam poznam swoją drugą połówkę

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
ja niestety nie dma rady, bo 1. opłata za szkolę 2. szykuje mi się przeprowadzka.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- Erna Shorter
- majkelzawszespoko
w sobote z zabawy odpadam, nie jestem fanem techno klimatow na dyskotekach, a raczej takie królują sobotnimi parkietami.Laura1 pisze: Bo przecież mamy sie iść gdzieś bawic wieczorem
Maro pod empikiem masz na mysli oczywiście przed głównym wejściem do tego całego mini centrum handlowego ;> bo empik tam zajmuje z czasem coraz mniejsze powierzchnie ;D
no tak, ale wiesz, alko rozgrzewka i w ogóle ;DLaura1 pisze:czy o 17 to nie za wczesnie?
- Erna Shorter
Dobra słuchajcie to kto się deklaruje,że przyjdzie na 100%?? :>
Ja będę i proponuję spotkać się pod Empikiem przy wejściu znajdującym się obok tej małej piekarni(tj. wejście,które prowadzi prosto do ALBERTA :) ),o godzinie 17 :)
Piszcie,kto może przyjść, damy czaduuu ;)
Aha w razie kłopotów,gdybyśmy nie mogli się rozpoznać,mamy jakiś znak rozpoznawczy??:>
Ja będę i proponuję spotkać się pod Empikiem przy wejściu znajdującym się obok tej małej piekarni(tj. wejście,które prowadzi prosto do ALBERTA :) ),o godzinie 17 :)
Piszcie,kto może przyjść, damy czaduuu ;)
Aha w razie kłopotów,gdybyśmy nie mogli się rozpoznać,mamy jakiś znak rozpoznawczy??:>
No to ja się deklaruje na 10000000000%
W cale nie musimy iść na dyskoteke czy jak tam wolicie mnie to i tak obojętne,ale z chęcią po bujał bym się w rytmach Dance'owej muzy:P
Mój znak rozpownawczy? hmmm tak jak na avatarze tylko brunet bez kolczyków 181cm wzrostu ,szczypiorek i czarne mokasyny
W cale nie musimy iść na dyskoteke czy jak tam wolicie mnie to i tak obojętne,ale z chęcią po bujał bym się w rytmach Dance'owej muzy:P
Mój znak rozpownawczy? hmmm tak jak na avatarze tylko brunet bez kolczyków 181cm wzrostu ,szczypiorek i czarne mokasyny
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Erna Shorter