Randy Jackson przebywając w Szwajcarii, doznał bólu w klatce piersiowej.
Po przebadaniu w miejscowym szpitalu i konsultacji z lekarzem, Randy powróci do Los Angeles (w ten weekend),
gdzie będzie kontynuować leczenie i rekonwalescencję.
W tej chwili stan Randy'ego określany jest jako stabilny.
Najmłodszy (rodzony) brat Michaela podróżował po Europie w celach biznesowych. Informacja jest potwierdzona.
Rodzina Jacksonów (z wyjątkiem Jermaine'a i LaToyi? - oboje występują w Reality Shows) jest świadoma,
co dzieje się z Randym i wszyscy martwią się o Niego.
źródło: CTE Fanclub/Jacksonland.it
---
Kilka faktów:
Randy Jackson zawsze przychodził z pomocą swojej rodzinie, kiedy jej potrzebowali.
1. Jest pisarzem tekstów i producentem. Dla The Jacksons napisał takie piosenki, jak:
Shake your body,
Time waits for no one,
That's what you get for being polite,
One more chance;
2. Jest multi-instrumentalistą;
3. Uratował LaToyę przed Jej byłym mężem;
4. Michael polegał na Randym (który pracował jako menedżer i doradca MJ'a podczas procesu /2003 - 2005/)
ps. Michael będzie pewnie chciał zobaczyć się z rodziną i odwiedzić brata...
Randy Jackson - kłopoty zdrowotne
Randy Jackson - kłopoty zdrowotne
Ostatnio zmieniony ndz, 21 sty 2007, 11:10 przez cicha, łącznie zmieniany 4 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- BillieJean
Zawsze wydawało mi się że Randy jest najbliższy Michaelowi spośród braci, był zawsze bardzo wrażliwy tak jak Michael i właśnie dlatego tak go lubie...mam nadzieje że wszystko będzie w porządku.
To Randy napisał "One more chance"
?
Nie no ja chyba muszę gruntownie uporządkować moją wiedze bo się poczułam opóźniona...
To Randy napisał "One more chance"

Nie no ja chyba muszę gruntownie uporządkować moją wiedze bo się poczułam opóźniona...

Tak i jak na płycie ABC też jest piosenka One More ChancePank pisze:Tak. Oczywiście utwór z 1984 r., który można znaleźć na albumie Victory. Inny, o tym samym tytule, napisał w 2003 r. R.Kelly.BillieJean pisze:To Randy napisał "One more chance"?

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster