Randy Jackson - kłopoty zdrowotne

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
cicha

Randy Jackson - kłopoty zdrowotne

Post autor: cicha »

Randy Jackson przebywając w Szwajcarii, doznał bólu w klatce piersiowej.
Po przebadaniu w miejscowym szpitalu i konsultacji z lekarzem, Randy powróci do Los Angeles (w ten weekend),
gdzie będzie kontynuować leczenie i rekonwalescencję.
W tej chwili stan Randy'ego określany jest jako stabilny.

Najmłodszy (rodzony) brat Michaela podróżował po Europie w celach biznesowych. Informacja jest potwierdzona.
Rodzina Jacksonów (z wyjątkiem Jermaine'a i LaToyi? - oboje występują w Reality Shows) jest świadoma,
co dzieje się z Randym i wszyscy martwią się o Niego.

źródło: CTE Fanclub/Jacksonland.it

---

Kilka faktów:

Randy Jackson zawsze przychodził z pomocą swojej rodzinie, kiedy jej potrzebowali.

1. Jest pisarzem tekstów i producentem. Dla The Jacksons napisał takie piosenki, jak:

Shake your body,
Time waits for no one,
That's what you get for being polite,
One more chance;

2. Jest multi-instrumentalistą;

3. Uratował LaToyę przed Jej byłym mężem;

4. Michael polegał na Randym (który pracował jako menedżer i doradca MJ'a podczas procesu /2003 - 2005/)

ps. Michael będzie pewnie chciał zobaczyć się z rodziną i odwiedzić brata...
Ostatnio zmieniony ndz, 21 sty 2007, 11:10 przez cicha, łącznie zmieniany 4 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Zawsze wydawało mi się że Randy jest najbliższy Michaelowi spośród braci, był zawsze bardzo wrażliwy tak jak Michael i właśnie dlatego tak go lubie...mam nadzieje że wszystko będzie w porządku.

To Randy napisał "One more chance" :podejrzliwy: ?

Nie no ja chyba muszę gruntownie uporządkować moją wiedze bo się poczułam opóźniona... glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

BillieJean pisze:To Randy napisał "One more chance" :podejrzliwy: ?
Tak. Oczywiście utwór z 1984 r., który można znaleźć na albumie Victory. Inny, o tym samym tytule, napisał w 2003 r. R.Kelly.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Pank pisze:
BillieJean pisze:To Randy napisał "One more chance" :podejrzliwy: ?
Tak. Oczywiście utwór z 1984 r., który można znaleźć na albumie Victory. Inny, o tym samym tytule, napisał w 2003 r. R.Kelly.
Tak i jak na płycie ABC też jest piosenka One More Chance :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ