Świadek na ślubie-od ilu lat? Jaka sukienka?
Świadek na ślubie-od ilu lat? Jaka sukienka?
Czy trzeba mieć skonczone 18 lat, żeby być świadkiem na ślubie?
Proszę o odpowiedzi? Jestem już po bierzmowaniu :)
Pozdrawiam
EDIT:
Jeszzce taka sprawa. Jak widzeliście gdzies jakieś ladne sukienki, lbo macie takie, albo macie fotki, to proszę, podajcie jes tutaj na forum
Szukam jakiejś ładnej sukienki, letniej na sierpień, byle nie różowej.
Pozdrawiam serdecznie i proszę o wyczerpujące i częste wypowiedzi.
Aha.. dlugość.. cholera...
No nie wiem.. świadkiem mam być oto chyba taka.. ja wiem.. za kolana, może 3/4... no mniej wiecej taka właśnie :)
I tak.. chyba jakaś ciemna, myśle.. nie czarna ale może brązowa, albo grafitowa...??
Proszę o odpowiedzi? Jestem już po bierzmowaniu :)
Pozdrawiam
EDIT:
Jeszzce taka sprawa. Jak widzeliście gdzies jakieś ladne sukienki, lbo macie takie, albo macie fotki, to proszę, podajcie jes tutaj na forum
Szukam jakiejś ładnej sukienki, letniej na sierpień, byle nie różowej.
Pozdrawiam serdecznie i proszę o wyczerpujące i częste wypowiedzi.
Aha.. dlugość.. cholera...
No nie wiem.. świadkiem mam być oto chyba taka.. ja wiem.. za kolana, może 3/4... no mniej wiecej taka właśnie :)
I tak.. chyba jakaś ciemna, myśle.. nie czarna ale może brązowa, albo grafitowa...??
Ostatnio zmieniony ndz, 14 sty 2007, 18:36 przez Anitka, łącznie zmieniany 2 razy.
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
- Moon_Walk_Er
Dzienks! 
OK. Temat sukienki z shoutboxa przeniose tutaj. Chyba będzie łatwiej
Jeżeli ktoś widzial, jakąs ladną sukienke, ma fotke jakiejś ladnej delikatnej, to prosze zapodać.
Bo sukienki takie są drogie, a ja po sklepach rzadko lubie chodzić, wiec skończe chyab u krawcowej.
Pozdrawiam, i porszę o odzew z ladnymi fotkami :)
Pozdrawiam

OK. Temat sukienki z shoutboxa przeniose tutaj. Chyba będzie łatwiej
Jeżeli ktoś widzial, jakąs ladną sukienke, ma fotke jakiejś ladnej delikatnej, to prosze zapodać.
Bo sukienki takie są drogie, a ja po sklepach rzadko lubie chodzić, wiec skończe chyab u krawcowej.
Pozdrawiam, i porszę o odzew z ladnymi fotkami :)
Pozdrawiam
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
- BillieJean
nie... nie kojaze takiego sklepu...
Ale ja kompletnie nie mam polmyslu... już sama nie wiem, czy mam ja uszyć, czy kupić...
No i nie mam żadnego wzoru...
Jak ktoś przuważy coś fajnego, ma fotke, prosze o zapodanie na 4um
pozdrawiam
Ale ja kompletnie nie mam polmyslu... już sama nie wiem, czy mam ja uszyć, czy kupić...
No i nie mam żadnego wzoru...
Jak ktoś przuważy coś fajnego, ma fotke, prosze o zapodanie na 4um
pozdrawiam
* Louis Horst
* Louis Horst