Dia Dhuit!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Aguska

Post autor: Aguska »

Witam Cię serdecznie, tym bardziej, że jesteś fanką dwóch genialnych facetów: Tolkiena i Michaela oczywiście :mj:
Życzę miłego postowania :dance:

Michalinka

Re: Dia Dhuit!

Post autor: Michalinka »

Luth pisze:przypomniałam sobie o nim dzieki mojemu mężonkowi i naprawdę szczerze pokochałam.
Dość młodo wyszłaś za mąż( o ile twoje dane są przawdziwe ). Nie wiem ale wydaje mi się, że wyjść za mąż( żenić się ) można do piero po 18-ce, a wracając do tematu:
WITAJ!! MIŁEGO POSTOWANIA, NIE ZAPOMNIJ O NAS! ;-)
Obrazek
Who's bad?
Luth

Re: Dia Dhuit!

Post autor: Luth »

Michalinka pisze:
Luth pisze:przypomniałam sobie o nim dzieki mojemu mężonkowi i naprawdę szczerze pokochałam.
Dość młodo wyszłaś za mąż( o ile twoje dane są przawdziwe ). Nie wiem ale wydaje mi się, że wyjść za mąż( żenić się ) można do piero po 18-ce, a wracając do tematu:
WITAJ!! MIŁEGO POSTOWANIA, NIE ZAPOMNIJ O NAS! ;-)
Michalinko, stronę wcześniej napisałam:
Luth pisze:Z tym meżonem to jest sprawa bardzo prosta. Poznałam na pewnym forum pewną dziewczynę, bardzo się polubiłyśmy i któregoś dnia siedząc z jeszcze jedna osobą na forumowym czacie postanowiłyśmy sie "pobrać". Wirtualnie oczywiście. Trzecia osoba obecna była naszym księdzem. I tak oto mam męzona, a sama jestem zonką ^^.
A poza tym to witam i napewno nie zapomnę ^^
Awatar użytkownika
lukas_art_no1

Post autor: lukas_art_no1 »

hello world!!!!

no witam FANTASTYczna koleżanke....

tak tylko sie zastawniam czy nie czasem należysz do nocnych elfów bo bardzo je lubie .... WOW ruleeez :P

MJ forever
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Jakoś pewnie nie doczytałam wszystkich postów, wiecie jak to jest, przyjść jako ostatnia, czasem można czegoś nie doczytać, mi sie to zdarza więc sie na mnie nie obrażajcie.

//Nie pisz 2 razy tych samych postów... już nie pierwszy raz chodzę za Tobą i sprzątam napisane 2 razy identyczne pod rząd posty!!
Obrazek
Who's bad?
ODPOWIEDZ