W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Luth pisze:przypomniałam sobie o nim dzieki mojemu mężonkowi i naprawdę szczerze pokochałam.
Dość młodo wyszłaś za mąż( o ile twoje dane są przawdziwe ). Nie wiem ale wydaje mi się, że wyjść za mąż( żenić się ) można do piero po 18-ce, a wracając do tematu: WITAJ!! MIŁEGO POSTOWANIA, NIE ZAPOMNIJ O NAS!
Luth pisze:przypomniałam sobie o nim dzieki mojemu mężonkowi i naprawdę szczerze pokochałam.
Dość młodo wyszłaś za mąż( o ile twoje dane są przawdziwe ). Nie wiem ale wydaje mi się, że wyjść za mąż( żenić się ) można do piero po 18-ce, a wracając do tematu: WITAJ!! MIŁEGO POSTOWANIA, NIE ZAPOMNIJ O NAS!
Michalinko, stronę wcześniej napisałam:
Luth pisze:Z tym meżonem to jest sprawa bardzo prosta. Poznałam na pewnym forum pewną dziewczynę, bardzo się polubiłyśmy i któregoś dnia siedząc z jeszcze jedna osobą na forumowym czacie postanowiłyśmy sie "pobrać". Wirtualnie oczywiście. Trzecia osoba obecna była naszym księdzem. I tak oto mam męzona, a sama jestem zonką ^^.
Jakoś pewnie nie doczytałam wszystkich postów, wiecie jak to jest, przyjść jako ostatnia, czasem można czegoś nie doczytać, mi sie to zdarza więc sie na mnie nie obrażajcie.
//Nie pisz 2 razy tych samych postów... już nie pierwszy raz chodzę za Tobą i sprzątam napisane 2 razy identyczne pod rząd posty!!