LaToya w reality show

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

LaToya w reality show

Post autor: LittleDevil »

La Toya Jackson niedlugo ukaze sie w reality show stacji CBS. “Armed And Famous” ukazuje prominentow w roli rezerwowych funkcjonariuszy policji. Program bedzie nagrywany w Muncie, Indiana. Obok La Toyi wezma w nim udzial aktor Erik Estrada, Jack Osbourne , Wee Man z serii “Jackass” oraz gwiazda wrestlingu Trish Stratus.

(Eurweb)

LaToya na cwiczeniach:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

OoOoO będzie co oglądać ... ( jeśli mam ten program )
Jestem ciekawa jak wypadła na tych ćwiczeniach ... ;-)
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Taki mały off-top: LaToya też jest dosyć blada, czy ona też jest chora na vitiligo, a może to makijaż??? Nie wiem czy o tym było, w każdym razie nie mogłem nic znaleźć...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1160

Swoją drogą chyba wreszcie pozbieram wszystkie rozsiane wątki, które są o vitiligo i wsadze je do głównego tematu. Eh...
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Celebs shoot to thrill
Estrada, others sworn in as Muncie reserve officers

Associated Press

Associated Press photos

Obrazek
LaToya Jackson has firearms training as part of her instruction as a Muncie reserve police officer.

Obrazek
Erik Estrada and Jackson share a moment with a CPR doll as Wee Man and Trish Stratus laugh with them – or perhaps at them.

MUNCIE – Former “CHiPs” star Erik Estrada and other celebrities were sworn in as reserve officers of the city police department, allowing them to carry badges and guns, as part of a reality TV series.

About 200 people including residents, police officers and city employees packed into a Muncie City Hall auditorium Tuesday for the ceremony to swear in Estrada, LaToya Jackson, Jack Osbourne, Wee Man and Trish Stratus.

A producer coaxed the crowd into cheering loudly, and parts of the ceremony had to be repeated several times for the TV cameras.

“Roll call is at 6 o’clock,” Muncie Police Chief Joe Winkle told the celebrities. “Do not be late.”

Winkle had to say the line three times because the first was interrupted by audience applause and the second take was too quiet.

“Welcome to TV,” said Julie Link of Forman Productions. “Sometimes, we have to retake.”

The CBS show, “Armed and Famous” being filmed in Muncie, follows the celebrities as they enforce the laws as reserve officers with the city’s police department.

Estrada joked with the crowd that people may not recognize him as an officer because he would not be wearing his toupee.

He pulled up the back inch of his hairpiece and wiggled it, drawing laughter from the crowd.

Estrada carried a gun but rarely used it to stop bad guys in his 1970s TV police drama “CHiPs.”

He also appeared in VH1’s “Surreal Life” in 2004.

Osbourne, 21, son of rocker Ozzy Osbourne, was on MTV’s “The Osbournes.” Wee Man, 33, a 4-foot-7 skateboarder, gained fame on the MTV show “Jackass.”

Jackson, 50, a singer and sister of Michael and Janet Jackson, is a native of Gary, and Stratus is a former WWE professional wrestler.

http://www.fortwayne.com/mld/journalgaz ... zette_news
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Re: LaToya w reality show

Post autor: cicha »

No to jeszcze jedna stronka. Piszą o reality.

http://www.showbuzz.cbsnews.com/stories ... nt_2236927

Zaś po Waszej prawej jest 50-cio sekundowe video z Toyką. Można zobaczyć i posłuchać, co mówi o Michaelu ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

MJowitek pisze:http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1160

Swoją drogą chyba wreszcie pozbieram wszystkie rozsiane wątki, które są o vitiligo i wsadze je do głównego tematu. Eh...
Dzięki MJowitku ;-) Jakoś mi nie wchodziło... Ale ja to ja [czyt: inna <<niższa>> inteligencja] :wariat:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Epizod1

Armed and Famous - ep1 /www.tvgrapevine.com/

Toyka robi zakupy, gotuje i boi się...kotów :diabel:

-------------

ps. Czemu się zdecydowała wziąć udział w tym programie? Czy tylko dla pieniędzy? A może chciała pokonać przerażenie i lęki po przeżyciach /pełnych psychiczno-fizycznej przemocy/ z byłym mężem? Hymmm :knuje:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

...
ODPOWIEDZ