Ale ok, witam serdecznie wszystkich fanów MJ'a. Mam nadzieję, ze szybko się tu zaaklimatyzuję *_*
Cobyście mnie nie zagryźli za zbyt krótki post, postaram się napicsać conieco o sobie. Mam na imię Ola, mam 16 lat i mieszkam w Legnicy. Żałuję, że podczas rejestracji nie mogłam zaznaczyć, iż człowiekiem nie jestem, gdyż duszę mam elficką, a nie ludzką. Stad domyśleć sie można że kocham fantastykę. Poza tym jestem po czubek głowy zakochana w Irlandii, tańcu irlandzkim i kulturze celtyckiej.
Co do MJ'a... nie zarejestrowałabym się tu przecież gdybym nie była i jego fanką. Praktycznie rzecz biorąc tak naprawdę mocno pokochałam go stosunkowo niedawno. Mając jakieś 6-7 lat zakochana byłam w jego przepięknym głosie i przeklinałam radio, ze tak rzadko go puszczaja. Po jakimś czasie o MJ'u zapomniałam. Potem powróciłam do Michaela w 6 klasie podstawówki, kiedy to moja nauczycielka odnowiła we mnie miłość do niego. Później mi znów przeszło, lecz jakiś czaas temu przypomniałam sobie o nim dzieki mojemu mężonkowi i naprawdę szczerze pokochalam.
Dobra... bałam sie, że mnie zlinczujecie jak napiszę krótko, teraz się boję, że dostanie mi się za zbyt długiego posta T__T. Mam nadzieję, że wszystkie moje posty takie będą...
Pozdrawiam wszystkich i życzę wytrzymania ze mną.
Slainte :*