taa... tylko że oryginał leciał przez krótki czas, a jak zaczął śpiewć jakiś facet kaleczący angielski i piosenkę ogółem - wyszłam z pokoju :>Natalia pisze:brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You
I Just Can't Stop Loving You w "Tańcu z gwiazdami"
I Just Can't Stop Loving You w "Tańcu z gwiazdami"
Ja znioslam jakos, tylko, ze 3 razy powtorzylam "jak on to beznadziejnie spiewa" na co moja ciocia "dlaczego?wlasnie potrzebny byl jakis zdecydowany wokal" ....kate pisze:taa... tylko że oryginał leciał przez krótki czas, a jak zaczął śpiewć jakiś facet kaleczący angielski i piosenkę ogółem - wyszłam z pokoju :>Natalia pisze:brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You
 <rodzinka jest anty-Mike ;P>
 <rodzinka jest anty-Mike ;P>last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20

miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
TakNatalia pisze:btw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You
 a mnie sie podobalo
  a mnie sie podobalo   
 To moze tak mimochodem napomkne....
W zapowiedziach na TVN /w oczekiwaniu na Piekny Umysl
 / widzialam katem oka, ze w pon o 21:30 w 'Ciao Darwin'
  / widzialam katem oka, ze w pon o 21:30 w 'Ciao Darwin'  bedzie wystepowac jakis imitator MJ'a
 bedzie wystepowac jakis imitator MJ'a  ....pewnie pod koniec programu, po wielu przerwach reklamowych....ubrany na czarno w polyskujace srebrne lancuchy na spodniach
 ....pewnie pod koniec programu, po wielu przerwach reklamowych....ubrany na czarno w polyskujace srebrne lancuchy na spodniach  pewnie bedzie tanczyc al'a MJ. Nie wiem nawet czy to on czy ona
 pewnie bedzie tanczyc al'a MJ. Nie wiem nawet czy to on czy ona   Twarz ukryta pod kapeluszem, szczegolna pozycja w tancu....No chyba, ze ten odcinek juz byl....przyznam, ze nie ogladam tego programu....ale pewnie jutro zrobie wyjatek i zawiesze oko na nim, zeby przekonac sie, czy mi sie nie przywidzialo....
 Twarz ukryta pod kapeluszem, szczegolna pozycja w tancu....No chyba, ze ten odcinek juz byl....przyznam, ze nie ogladam tego programu....ale pewnie jutro zrobie wyjatek i zawiesze oko na nim, zeby przekonac sie, czy mi sie nie przywidzialo....  

Ooł, to chyba się zmusze do obejrzenia tego programucicha pisze:TakNatalia pisze:btw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving Youa mnie sie podobalo

To moze tak mimochodem napomkne....
W zapowiedziach na TVN /w oczekiwaniu na Piekny Umysl/ widzialam katem oka, ze w pon o 21:30 w 'Ciao Darwin'
bedzie wystepowac jakis imitator MJ'a
....pewnie pod koniec programu, po wielu przerwach reklamowych....ubrany na czarno w polyskujace srebrne lancuchy na spodniach
pewnie bedzie tanczyc al'a MJ. Nie wiem nawet czy to on czy ona
Twarz ukryta pod kapeluszem, szczegolna pozycja w tancu....No chyba, ze ten odcinek juz byl....przyznam, ze nie ogladam tego programu....ale pewnie jutro zrobie wyjatek i zawiesze oko na nim, zeby przekonac sie, czy mi sie nie przywidzialo....

To bedzie w ym odcinku pałackontra wiejska chata czy cos? bo reklame kilka razy widzialm ale nic MJowego nie wypatrzylam :)
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20

miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Zgadza się, rumbę można fajnie zatańczyć przy "I just can't..."- też kiedyś tańczyłam... I przy "Liberian girl" tylko, ze jest mniejsze wyczucie rytmu 2..3..4..1. Walca angielskiego uczylam się tańczyć przy cudownym "I'll be there"- ponadczasowa muzyka michaela... pozdrawiam love, blanca.Natalia pisze:
brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You
					Ostatnio zmieniony czw, 28 kwie 2005, 14:24 przez Agata**, łącznie zmieniany 1 raz.

Niom mushe powiedziec ze ten koles nietanczyl wcale tak zle ale  ta piosenka to mnie normalnie zabila  :D niom ale niemniej jednak fajnie ze producenci programu postanowili przerobic piosenke Michaela ... :) ciekawe tylko dlaczego jak lecialy napisy i byly wymieniane utwory wykorzystane w programie niewymieniono BOW a moze ja nie zauwazylem :D

To bardzo proste! Miałem może 7 lat jak pierwszy raz zobaczyłem moonwlaka. Od razu za chyba 2 podejściem się go nauczyłem! Do dziś umiem :p Najgorsze do nauczenia z tańca MJ'a jest stepowanie!Natalia pisze:Moonwalk..no, ale do prostych rzeczy to chyba nie nalezy [oczywiscie ja sie kiedys nauczę :p]

Illusion is the joke. Magic is the art.

I wychodzi Tobie bardziej jak Michael'owi czy temu chlopakowi z Ciao?d34m0n_chi1d pisze:To bardzo proste! Miałem może 7 lat jak pierwszy raz zobaczyłem moonwlaka. Od razu za chyba 2 podejściem się go nauczyłem! Do dziś umiem :p Najgorsze do nauczenia z tańca MJ'a jest stepowanie!Natalia pisze:Moonwalk..no, ale do prostych rzeczy to chyba nie nalezy [oczywiscie ja sie kiedys nauczę :p]
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20

miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20

W "Ciao..." był kiedyś "Bad" i "Thriller", jakieś kobity śpiewały.. ale się uśmiałam
  W "Ciao..." był kiedyś "Bad" i "Thriller", jakieś kobity śpiewały.. ale się uśmiałam