W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam Wszystkich! Jak juz pewnie zauważyliście mam na imię Ola. To, że poznałam MJ'a zawdzięczam mojemu kumplowi Michałowi - tu znanemu pod nickiem Moon_Walk_Er. To za sprawą tego gościa ściągnęłam 1 piosenkę MJ'a z myślą "Skoro on o tym tyle gada, to coś musi w tym być..."... No i sie stało... ściągnęłam 1 piosenkę, potem 2 i 3... a teraz to już sciągam hurtowo . Poczytałam już sobie trochę tutaj i już sporo wiem, ale nadal można mnie zaliczyć do "ociemniałych" pod względem MJ'a. Między innymi dlatego się tu zapisałam. Mam nadzieje, że od Was sie jeszcze trochę naucze i poznam nowych piosenek MJ'a.
Jeszcze raz witam wszystkich i mam nadzieję, że jakoś ze mną wytrzymacie ;]
Moon_Walk_Er pisze:Do tej pory wysłuchiwałaś tylko (a może aż) mnie, a teraz będziesz musiała wytrzymać z około 600 użytkownikami.
Eeeee tam- nie strasz
(By the way- dobra robota, Chłopie )
Olę witamy serdecznie i zachęcamy do postowania i czytania, a tym samym dalszego pogłębiania wiedzy o naszym Michael'u
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jak już zapoznasz się z podstawową dyskografią Michaela i olśni Cię ona równie jak pierwsze kawałki to zachęcam aby może choć najlepszy według Ciebie album kupić oryginalny zbierając po trochu na niego złotówki i wtedy po zakupie móc poczuć dopiero prawdzią radość z podziwiania samego albumu i słuchania z niego muzyki. Do podziwiania (obracania w rękach wielokrotnie z podziwem i radością) nadaje się chyba najbardziej Dangerous i History