Cześc wszystkim:)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
editt

Cześc wszystkim:)

Post autor: editt »

Zareejstrowałam się kilka dni temu. Mam na imie Edyta.
Muszę powiedziec,że nigdy nie byłam prawdziwą fanką Michaela, bo nie miałam mozliwości. Pierwsze piosenki jego, które usłyszałam to "Black or White", "Smooth criminal" i była jeszcze jedna, ale tytułu nie pamiętam. Przez te kilkanaście lat mam w głowie tylko kawałek jej videoclipu, dzieje sie to na pustyni chyba... . Nie wiem dokładnie, ale tak mi to tkwi w główce, że może mi ktoś powie jak się ta piosenka nazywa:)
Dopiero dorabiam sie jego płytek. Mimo,że nie interesowałam sie nim tak jak to na fanów przystało, to jednak zawsze uważałam go za The King of Pop i podziwiam go bardzo jako człwieka, za to co robi i jaki jest. Ostatnio przeczytałam jego autobiografię "Moonwalk" i doceniam go jeszcze bardziej jako artstę i wspaniałego człowieka, poza tym jest ona w pewnych momentach tak wzruszająca, że miałam ochote płakac.
Poczytałam sobie co tu wypisujecie na forum i wiele rzeczy mi się też wyjaśniło, jestem trochę w miarę na bierząco z nowinkami:)
Musze też przyznac, że miałam kiedyś błędne wyobrażenie o nim, w wiekszości ukształtowane przez otoczenie, a dotyczyło to m.in. tematu "wybielenia się " Michaela. Bardzo żałuję tego co kiedyś mówiłam o nim niewłaściwego, bo wiem jak bardzo sie myliłam i jak inni sie mylą nadal.
Nie wierzyłam od poczatku w ta aferę z molestowaniem dzieci, bo tak dobry człowiek jak on, który tak kocha dzieci, nie mógłby zrobic im krzywdy.
Mam nadzieję,że dostanę rozgrzeszenie od Was za moje błędy...

Poza tym interesuje się muzyką z każedego gatunku, tańcem, archeologią, językami obcymi, innymi kulturami i jeszcze wieloma innymi rzeczami. No i mam 20 lat:)

Troche sie rozpisałam, ale myśle,że starczy:)

A i jeszcze jedno: nie mam żadnego jego koncertu, jedynie VHS "Dangerous" i kupiłam wczoraj na aukcji jakiś koncert "Live in Bucharest".
Czy jest jakaś dobra duszyczka tutaj, która byłaby w stanie poratowac mnie i przegrac mi kilka koncercików Michałka. Oczywiście płytki czy kasety kupiłabym sama, przesyłkę bym opłaciła. Chyba mi ostatnio troche odbiło, bo nie moge przestac go słuchac na przemian z moim najukochańszym zespołem na świecie The Kelly Family i Celine Dion:)
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Witam Serdecznie!!
Ten Videoclip to chyba "Black or White" ;-) (chyba ;> )
Awatar użytkownika
Maro

Re: Cześc wszystkim:)

Post autor: Maro »

editt pisze: dzieje sie to na pustyni chyba... . Nie wiem dokładnie, ale tak mi to tkwi w główce, że może mi ktoś powie jak się ta piosenka nazywa:)

Jest to zapewne piosenka Earth Song

BTW Witaj na forum :happy:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
editt

nie wiem dokładnie jaka (Earth song widziałam), ale coś tam go goni, on ucieka (chyba), jest jakaś pustynia... Nie pamiętam dokładnie, mam tylko jakieś przebłyski....
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

A już wiem to jest na 100% Remember The Time
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

A niekoniecznie. Jak na pustyni to może to być reklama albumu dangerous :)

Witam serdecznie!
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Koleżanka Anitka ma racje. MJ biega po pustyni w reklamówce Pepsi "Dreams".

A w "Remember Th Time" MJ ucieka ale nie po pustyni ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uE9PGpst ... ed&search=

Witaj editt w naszych skromnych progach! ;-)
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Witam serdecznie!!! :-)

Życzę miłego spędzania czasu z nami ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
lol

Post autor: lol »

Witam serdecznie.

Co do rozgrzeszenia za Twoje błędy... Nie masz się co martwić, jestem pewna, że większość fanów MJa przechodziło przez to wszystko - jestem jedną z nich. Nie masz się co martwić:)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

No proszę Was.... :knuje:
Mi się ta pustynia od razu z "In the Closet" skojarzyła :wariat:

Tak wogóle, witaj editt, na forum.
O rozgrzeszenie się nie martw- większość z nas miała kiedyś o Michael'u takie zdanie, a nie inne- do momentu, aż się wzięliśmy za "osobiste poszukiwania prawdy" ;-)
Sama pamiętam, jak w latach 80's nabijałam się z Michael'a, że "zrobił operację plastyczną swojemu szympansowi" :wariat:
Jaki człowiek był głupi..... :zgon:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Cześć ...
Przyjemnego spędzania czasu i nowych znajomości ... ;-)
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

WITAJ!!!!!
To musiała być ta reklama...o ci to chodzi?

Obrazek
M.Dż.* pisze:większość z nas miała kiedyś o Michael'u takie zdanie, a nie inne- do momentu, aż się wzięliśmy za "osobiste poszukiwania prawdy" ;-)
Poszukiwanie prawdy na youtube..
Ostatnio zmieniony wt, 28 sie 2007, 18:14 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Michalinka

WITAM ACH WITAM

Post autor: Michalinka »

Witamy,witamy oraz zapraszamy do postowania na różne tematy.

No pwenie,że to Remember the time, nie inaczej. A jeżeli chodzi o jakiś koncercik to nie wiem jakby to się udało ale moge przesłać stronke z 39 i pół miutowym teledyskiem "GHOST", a oto i link :)
http://youtube.com/watch?v=UwOA8H5Vaak Mam nadzieje, ze Ci się spodoba. Kawałki koncertów możesz poszukać w internecie, możesz poszukać również teledysków, wywiadów z jego osobą, gale, na których bywał itp. Polecam stronę na której można to znaleźć www.youtube.com.

W wyszukiwarce wpisujesz np.MICHAEL JACKSON LIVE i pokazują ci się różne takie podobne ( mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi :)). A dalej to wiadomo.
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
editt

chyba jednak była to ta reklama...
musze ją jeszcze obejrzec, ale to na pewno ona mi przez tyle latek siedziała w głowie i nie dawała spokoju:)
ODPOWIEDZ