W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej! Mam na imię Helena i zarejestrowałam się kilka dni temu. Zdążyłam trochę zapoznać się z forum i jestem pod wrazeniem waszej wiedzy dotyczącej Michaela =) Podejrzewam, że pod tym względem nie za bardzo sie tu przydam
No..bardzo się cieszę, że tu jestem .. az się wzruszyłam..Zapoda ktoś smarkościerką?
Przy okazji życzę Wam wszystkim udanego i pełnego wrażeń Sylwka Ja mam zamiar spać w sylwestrowa noc
Witamy, witamy
Ja również życze abyś udzielaa sie w 2007 roku i '08 i '09 it...
Ale.... jeszcze masz jakieś 25 godzin i 20 minut, żeby poudzielać się w tym roku
Do roboty
Pozdrawiam serdecznie!
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
Dzięki za życzenia =) Postaram się udzielać w 2007 roku.
Moonwalker, ciekawski dżentelmenie , Hela ma 16 ( i pół! lol ) i właśnie dokonuje przeprawy przez piekło ---> http://pl.wikipedia.org/wiki/Nowodworek Ale jestem "twardka" i jakos leci .