W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć. Mam nadzieję, że wybaczycie mi mój "spóźniony zapłon" - jestem zarejestrowana od ponad roku i dopiero teraz się przedstawiam... No, ale w końcu jeszcze zbyt wiele nie napisałam
No więc - coś o mnie:)
Nazywam się Agnieszka, mam 14 lat. Fanką Michaela jestem od ponad roku. Moimi trzema największymi pasjami są koty, konie i muzyka. Chodzę do szkoły muzycznej od szóstego roku życia - gram na fotepianie. Mam też w domu małą hodowlę kotów brytyjskich, którą prowadzą moi rodzice. Mała - na razie mamy dwie koteczki, z których jedna ma dopiero 1,5 miesiąca. Ale się rozrasta. Zapraszam do naszej strony internetowej - www.agiliscattus.pl .
To tyle o mnie. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy - nie będę pisała wszystkiego, tajemnica...
No, to po przeprowadzeniu kilku długich wirtualnych konwersacji, przyszedł czas, żeby się przywitać
WELCOME lol
Widzę, że mamy wspólną pasję, jaką jest chów i hodowla zwierzątek
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Czołem!
Rozumiem Twoje zamiłowanie do kotów. Fajne są- choćby dlatego, że- tak jak ludzie, szybko nie ufają. Dużą frajdą jest obserwować, jak to się zmienia z czasem.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you