WITAM WSZYSTKICH FANÓW MJ

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Megi1975

WITAM WSZYSTKICH FANÓW MJ

Post autor: Megi1975 »

Jestem już pare dni na foruma a jeszcze sie nie przedstawiłam.Wybaczcie !!japrosic.Moja fascynacja Michaelem zaczęła sie dość dawno temu bo ok.20lat!Wtedy mniej więcej powstał "Bad".Wchodziłam własnie w okres dojrzewania i zainteresowania płcią przeciwna.Ponieważ nie miałam jeszcze chłopaka Michael stał sie moim chłopcem w marzeniach.Kochałam go za to jak spiewa,jak tańczy,za to ile ma w sobie energiina scenie.No i nie ukrywam za urodę,a Michael wyglądał wtedy pięknie.Trwało to jakiś czas.Póżniej zaczęli sie chłopcy realni no i realne miłości.M.J powoli odchodził na dalszy plan i w zasadzie przez ostatnie 10 lat przestał istnieć.Do dnia gdy natrafilam na informacje ,że wraca i że wystąpi na World Music Awards.Wtedy zaczeło sie na nowo.Wróciło zainteresowanie i wróciło uczucie.Prawie cały czas o Nim mysle słucham piosenek ,ogladam teledyski.Mój mąż zaczyna być podejrzliwy,a moja 6 letnia córka mówi,że kocha Michaela Jacksona.Chyba ma to po mamie ;-)
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Witamy, witamy ;-)

Baw się dobrze...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witaj megi1975 :-)
Z ciekawości zapytam, co takiego stało się, że "porzuciłaś" Michael'a 10 lat temu i co takiego stało się przed World Music Awards, że Cię na nowo "tknęło ;-) "?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Witam Cię serdecznie! Aż się wzruszyłam...z łezką...
Na Twoim przykładzie, chyba sprawdziło się porzekadło, że 'stara miłość' (czytaj pasja) - nie rdzewieje :dance:
Michael to jednak ma to COŚ w sobie, że nawet po 10 latach przerwy - zainteresowanie 'odżywa' ze zdwojoną siłą :-)
W takich przypadkach, to aż się naturalnie odechciewa krytykować MJ'a :]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Witam Witam!! ;-)
Miłego spędzania czasu na tym wspaniałym forum japrosic
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Witam i o zdrowie się że tak spytam :-) Miłego spędzania czasu na forum :happy:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
thewiz

Post autor: thewiz »

Baw sie dobrze na forum. Hehe, w koncu powiadaja, ze stara milosc/ fascynacja/ nigdy nie rdzewieje.
Awatar użytkownika
Megi1975

Witam ponownie!

Post autor: Megi1975 »

Odpowiem na kilka pytań.Odp.dla "M.Dż"
co takiego stało się, że "porzuciłaś" Michael'a 10 lat temu i co takiego stało się przed World Music Awards, że Cię na nowo "tknęło "?
Przeczytałam o występie Michaela na W.M.A w internecie i zobaczyłam wiele niepochlebnych komentarzy na Jego temat.Wiec najpierw zaczęłam go bronić,a nastepnie chciałam koniecznie zobaczyć jak to było naprawde.W końcu natrafiłam na fragmenty tej gali,ale i przy okazji na inne filmy i teledyski związane z Michaelem.Póżniej zaczęlam szukać informacji o Nim i tak trafiłam na TO FORUM ;-) A jak napisała "cicha"
że 'stara miłość' (czytaj pasja) - nie rdzewieje
nie było trudno ,żeby znowu wróciła.A propos.Droga "cicha"napisałaś
'stara miłość' (czytaj pasja)
.W moim przypadku to raczej miłosć,bo jak inaczej nazwać to, że nie moge jesć ,spać i czuje takie uczucie w żołądku jakby poddenerwowanie.Kto to miał to wie o czym mówię.Ktoś może pomyśleć "stara a głupia-zajmij sie lepiej mężem i dzieckiem".Jednak mówie to do wszystkich b.młodych ludzi na tym forum.Człowiek starzeje sie tylko ciałem(może troche poważnieje),ale w duszy zostaje taki sam.Na dodatek im jest się starszym tym z większym sentymentem wspomina sie młodośc,bo to najpiękniejszy wiek.Kiedyś sie o tym przekonacie!
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

WELCOME :-)
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Witam Cię na 4um Megi1975. :-) Baw się dobrze. Buziaki dla córeczki i gratulacje dla mamy za zasianie w swej ratorośli Michaelowego bakcyla :hug:

No i mamy przynajmniej jeden powód dla którego każda MJówka powinna zostać matką ;-)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Cześć ...

Super, że postanowiłaś wrócić należy się wielki honor bo rzadko się coś takiego zdaża ... nenene

Życzę miłego korzystania z forum i nawiązywania nowych znajomości ...
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Witam serdecznie!
Życzę miłego udzielania się na forum.
Własnie uścickaj mocno swoją córeczkę, no i męża ;-)
Pozdrawiam
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
ODPOWIEDZ