WITAM WSZYSTKICH FANÓW MJ
WITAM WSZYSTKICH FANÓW MJ
Jestem już pare dni na foruma a jeszcze sie nie przedstawiłam.Wybaczcie !!japrosic.Moja fascynacja Michaelem zaczęła sie dość dawno temu bo ok.20lat!Wtedy mniej więcej powstał "Bad".Wchodziłam własnie w okres dojrzewania i zainteresowania płcią przeciwna.Ponieważ nie miałam jeszcze chłopaka Michael stał sie moim chłopcem w marzeniach.Kochałam go za to jak spiewa,jak tańczy,za to ile ma w sobie energiina scenie.No i nie ukrywam za urodę,a Michael wyglądał wtedy pięknie.Trwało to jakiś czas.Póżniej zaczęli sie chłopcy realni no i realne miłości.M.J powoli odchodził na dalszy plan i w zasadzie przez ostatnie 10 lat przestał istnieć.Do dnia gdy natrafilam na informacje ,że wraca i że wystąpi na World Music Awards.Wtedy zaczeło sie na nowo.Wróciło zainteresowanie i wróciło uczucie.Prawie cały czas o Nim mysle słucham piosenek ,ogladam teledyski.Mój mąż zaczyna być podejrzliwy,a moja 6 letnia córka mówi,że kocha Michaela Jacksona.Chyba ma to po mamie 

- Moon_Walk_Er
Witaj megi1975
Z ciekawości zapytam, co takiego stało się, że "porzuciłaś" Michael'a 10 lat temu i co takiego stało się przed World Music Awards, że Cię na nowo "tknęło
"?

Z ciekawości zapytam, co takiego stało się, że "porzuciłaś" Michael'a 10 lat temu i co takiego stało się przed World Music Awards, że Cię na nowo "tknęło

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Witam Cię serdecznie! Aż się wzruszyłam...z łezką...
Na Twoim przykładzie, chyba sprawdziło się porzekadło, że 'stara miłość' (czytaj pasja) - nie rdzewieje
Michael to jednak ma to COŚ w sobie, że nawet po 10 latach przerwy - zainteresowanie 'odżywa' ze zdwojoną siłą
W takich przypadkach, to aż się naturalnie odechciewa krytykować MJ'a :]
Na Twoim przykładzie, chyba sprawdziło się porzekadło, że 'stara miłość' (czytaj pasja) - nie rdzewieje

Michael to jednak ma to COŚ w sobie, że nawet po 10 latach przerwy - zainteresowanie 'odżywa' ze zdwojoną siłą

W takich przypadkach, to aż się naturalnie odechciewa krytykować MJ'a :]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Final Cloud
Witam ponownie!
Odpowiem na kilka pytań.Odp.dla "M.Dż"
A jak napisała "cicha"
Przeczytałam o występie Michaela na W.M.A w internecie i zobaczyłam wiele niepochlebnych komentarzy na Jego temat.Wiec najpierw zaczęłam go bronić,a nastepnie chciałam koniecznie zobaczyć jak to było naprawde.W końcu natrafiłam na fragmenty tej gali,ale i przy okazji na inne filmy i teledyski związane z Michaelem.Póżniej zaczęlam szukać informacji o Nim i tak trafiłam na TO FORUMco takiego stało się, że "porzuciłaś" Michael'a 10 lat temu i co takiego stało się przed World Music Awards, że Cię na nowo "tknęło "?

nie było trudno ,żeby znowu wróciła.A propos.Droga "cicha"napisałaśże 'stara miłość' (czytaj pasja) - nie rdzewieje
.W moim przypadku to raczej miłosć,bo jak inaczej nazwać to, że nie moge jesć ,spać i czuje takie uczucie w żołądku jakby poddenerwowanie.Kto to miał to wie o czym mówię.Ktoś może pomyśleć "stara a głupia-zajmij sie lepiej mężem i dzieckiem".Jednak mówie to do wszystkich b.młodych ludzi na tym forum.Człowiek starzeje sie tylko ciałem(może troche poważnieje),ale w duszy zostaje taki sam.Na dodatek im jest się starszym tym z większym sentymentem wspomina sie młodośc,bo to najpiękniejszy wiek.Kiedyś sie o tym przekonacie!'stara miłość' (czytaj pasja)
- Janet Jackson ;)
Witam Cię na 4um Megi1975.
Baw się dobrze. Buziaki dla córeczki i gratulacje dla mamy za zasianie w swej ratorośli Michaelowego bakcyla
No i mamy przynajmniej jeden powód dla którego każda MJówka powinna zostać matką

No i mamy przynajmniej jeden powód dla którego każda MJówka powinna zostać matką

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson