Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
AaAaAaAa ...
Mamy SREBRO jesteśmy WICEMISTRZAMI ŚWIATA !!!
Po pierwsze chciaąłbym abyście napisali co sądzicie o całych tych rozgrywkach ... ???
Ja osobiście jestem szczęśliwa ...
Szokiem jest dla mnie to, że Paweł Zagumny został uchonorowany za najleprzego rozgrywającego ... !!!
Wzruszającą sytuacją było dla mnie jak cała POLSKA drużyna wyszła na rozdanie madali z koszulką z numerem 16 - Arkadiusz Gołaś ... [*]
Wiesz co..tak to juz jest, że nie wszyscy ogądają Mistrzostwa.
Ale to, że nikt nic nie napisał w tym temacie nie znaczy, że nie ma zainteresowania.
Po prostu...nikt nic nie napisał. I już...
Też wiele razy zaczynałam jakiś wątek, który później okazywał się jakimś moim monologiem na forum :)
Czasami z góry wiem, że raczej większego zainteresowania nie będzie i dyskusji nie uświadczymy.
Ale forum dla mnie to miejsce wymiany myśli, a nie konkurs na założyciela najpopularniejszego tematu:)
Tak więc nie martw się, że nikt nic nie pisze i nie zniechęcaj na przyszłoć.
Fakt odnotowałam.
Fajnie, cieszę się, że tak daleko zaszliśmy, ale marny ze mnie kompan do pogawędek na takie tematy :)
Nie mam za wiele do powiedzenia...
Hmm...
Ja się bardzo cieszę POLSKA się dobrze pokazała, widać było jednak, że Polacy nie byli przygotowani na tak wysokie miejsce miło, że zrobili nam taką niespodziankę !!!
, że Polacy nie byli przygotowani na tak wysokie miejsce
ponieważ Polacy interesują się siatkówką tylko, jak Polska gra i wygrywa.
Ja sam byłem zaskoczony tym, jak łatwo oddalismy finał Brazylii. Fakt była w tych mistrzostwach poza zasięgiem, no ale porażki do 13 sie nie spodziewałem, bo graliśmy wyjątkowy turniej. Ale no mecze z Rosją i Serbią przyniosły takie emocje, że no skakałem jak wariat po mieszkaniu i krzyczałem z rana. :) sam gram w siatkówkę i wiem jak ciężko się gra po dwóch pierwszych straconych setach, a my wygraliśmy ten mecz z ruskimi i z tego meczu najbardziej się ciesze :)
ps. sorry ze dopiero teraz ale nie zauważyłem jakoś tego tematu :D