Wicemistrzowie Świata !!!

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Mroczuś

Wicemistrzowie Świata !!!

Post autor: Mroczuś »

AaAaAaAa ... :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Mamy SREBRO jesteśmy WICEMISTRZAMI ŚWIATA !!!
Po pierwsze chciaąłbym abyście napisali co sądzicie o całych tych rozgrywkach ... ???
Ja osobiście jestem szczęśliwa ...
Szokiem jest dla mnie to, że Paweł Zagumny został uchonorowany za najleprzego rozgrywającego ... !!! :happy: :happy: :happy:

Wzruszającą sytuacją było dla mnie jak cała POLSKA drużyna wyszła na rozdanie madali z koszulką z numerem 16 - Arkadiusz Gołaś ... [*]
مايكل جاكسون
Mroczuś

Ludzie czy Wy nie oglądacie Mistrzostw Świata ??? :surrender:
Jaaa ...
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Wiesz co..tak to juz jest, że nie wszyscy ogądają Mistrzostwa.

Ale to, że nikt nic nie napisał w tym temacie nie znaczy, że nie ma zainteresowania.
Po prostu...nikt nic nie napisał. I już...

Też wiele razy zaczynałam jakiś wątek, który później okazywał się jakimś moim monologiem na forum :)

Czasami z góry wiem, że raczej większego zainteresowania nie będzie i dyskusji nie uświadczymy.

Ale forum dla mnie to miejsce wymiany myśli, a nie konkurs na założyciela najpopularniejszego tematu:)

Tak więc nie martw się, że nikt nic nie pisze i nie zniechęcaj na przyszłoć.

Fakt odnotowałam.
Fajnie, cieszę się, że tak daleko zaszliśmy, ale marny ze mnie kompan do pogawędek na takie tematy :)
Nie mam za wiele do powiedzenia...
Hmm...

Ten post pełni funkcję fatyczną :)
Mroczuś

Heh masz rację ... nenene
Dzięki za radę zapamiętam to na przyszłość ...
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

Ja się bardzo cieszę POLSKA się dobrze pokazała, widać było jednak, że Polacy nie byli przygotowani na tak wysokie miejsce :smiech: :smiech: miło, że zrobili nam taką niespodziankę !!! :party: :party: :party:
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

, że Polacy nie byli przygotowani na tak wysokie miejsce
ponieważ Polacy interesują się siatkówką tylko, jak Polska gra i wygrywa.
Ja sam byłem zaskoczony tym, jak łatwo oddalismy finał Brazylii. Fakt była w tych mistrzostwach poza zasięgiem, no ale porażki do 13 sie nie spodziewałem, bo graliśmy wyjątkowy turniej. Ale no mecze z Rosją i Serbią przyniosły takie emocje, że no skakałem jak wariat po mieszkaniu i krzyczałem z rana. :) sam gram w siatkówkę i wiem jak ciężko się gra po dwóch pierwszych straconych setach, a my wygraliśmy ten mecz z ruskimi i z tego meczu najbardziej się ciesze :)

ps. sorry ze dopiero teraz ale nie zauważyłem jakoś tego tematu :D

ps2. viva Arek Gołaś!
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ