Witam Serdecznie
Witam Serdecznie
Witam wszystkich
Nazywam się Marcin ( pseudo CInek :D) mam 20 lat!! Nie jestem nikim szczegółnym :D :P Studjuje zaocznie prawo jestem w stałym 5 letnim związku. Moja przygoda z Michaelem Jacksonem zaczeła się gdy miałem 7 lat i mój kuzyn pokazał mi jego teledyski itd. do 12 roku życia słuchałem go cały czas to ( to był jedyny wykonawca którego suchałem) później niestety odstawiłem go na bok nie wiem dlaczego dzieckiem byłem :P wszystko zaczeoło się od nowa kiedy zaczoł się ostatni głośny proces o molestowanie ( nienawidze ludzi którzy wyłudzają kase i brukowców) Odkopałem niewiadomo z kąd wszystkie moje płyty itp rzeczy czytałem wszystko co możliwe i zaczołem przekonywać znajomych jaki to jest cudowny artysta itd. Oczywiście dość często spotykałem się z oporem ludzi ale jakoś dawałem sobie rade teraz przyszedł czas w którym chciałbym się dowiedzieć jeszcze więcej o swoim w pewnym sensie idolu. Podzielić się własnymi doświadczeniami i wiedzą. Pozdrawiam wszystkich wiem wiem lekko przynudziłem :P sorrki za wszystkie błedy itp.!!
Nazywam się Marcin ( pseudo CInek :D) mam 20 lat!! Nie jestem nikim szczegółnym :D :P Studjuje zaocznie prawo jestem w stałym 5 letnim związku. Moja przygoda z Michaelem Jacksonem zaczeła się gdy miałem 7 lat i mój kuzyn pokazał mi jego teledyski itd. do 12 roku życia słuchałem go cały czas to ( to był jedyny wykonawca którego suchałem) później niestety odstawiłem go na bok nie wiem dlaczego dzieckiem byłem :P wszystko zaczeoło się od nowa kiedy zaczoł się ostatni głośny proces o molestowanie ( nienawidze ludzi którzy wyłudzają kase i brukowców) Odkopałem niewiadomo z kąd wszystkie moje płyty itp rzeczy czytałem wszystko co możliwe i zaczołem przekonywać znajomych jaki to jest cudowny artysta itd. Oczywiście dość często spotykałem się z oporem ludzi ale jakoś dawałem sobie rade teraz przyszedł czas w którym chciałbym się dowiedzieć jeszcze więcej o swoim w pewnym sensie idolu. Podzielić się własnymi doświadczeniami i wiedzą. Pozdrawiam wszystkich wiem wiem lekko przynudziłem :P sorrki za wszystkie błedy itp.!!
Witam Cię wirus2006 na MJPT. Życzę konstruktywnego, ciekawego i bardzo intrygującego postowania. Czuj się jak u Siebie! My tu wszyscy zawirusowani MJ'em :]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Witaj wirus2006
Przyznam szczerze, że stwierdzenie "Nie jestem nikim szczegółnym" zaintrygowało mnie na tyle, że z miłą chęcią będę śledzić Twoje wypowiedzi- idę o zakład, że coś ciekawego w Tobie drzemie, o czym nie chcesz nam (na razie) powiedzieć
Miłego pobytu na forum MJ Polish Team!
Przyznam szczerze, że stwierdzenie "Nie jestem nikim szczegółnym" zaintrygowało mnie na tyle, że z miłą chęcią będę śledzić Twoje wypowiedzi- idę o zakład, że coś ciekawego w Tobie drzemie, o czym nie chcesz nam (na razie) powiedzieć
Miłego pobytu na forum MJ Polish Team!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Tajemnice trzymaj dla siebie- tak będzie dla nich bezpieczniejwirus2006 pisze:Dziękuje za miłe i uprzejme przywitanie nie odniose sie do wypowiedzi naszego polskiego majkela :D
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Janet Jackson ;)
Witaj! My tu wszyscy (jak już wspomniała cicha) jesteśmy ostro zainfekowani MJem. Mówię ci same beznadziejne przypadki
, tym bardziej się cieszę, że do nas dołączyłeś Marcinie 
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson