Piosenka "I Want You Back" grupy The Jackson 5 najchętniej podrywa do tańca bywalców brytyjskich pubów. Zgodnie z wynikami rankingu przeprowadzonego przez sieć lokali "Walkabout's", pochodzący sprzed 25 lat "kawałek" rodzeństwa Jacksonów ma największy potencjał, by postawić na nogi sączących piwo gości.
Na drugim miejscu listy znalazła się przeróbka utworu "Waiting For A Star To Fall" formacji Sunset Strippers. Trzecią lokatę zajął przebój "Is This The Way To Amarillo" Tony'ego Christie z 1971 roku.
Oto pierwsza dziesiątka zestawienia:
1. The Jackson 5 - "I Want You Back"
2. Sunset Strippers - "Waiting For A Star To Fall"
3. Tony Christie - "Is This The Way To Amarillo"
4. BeyoncĂ(c) - "Crazy In Love"
5. Queen - "Don't Stop Me Now"
6. Guns N'Roses - "Sweet Child O' Mine"
7. The Proclaimers - "I'm Gonna Be (500 Miles)"
8. Bryan Adams - "Summer of '69"
9. Michael Jackson - "Billie Jean"
10.Girls Aloud - "Love Machine" :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: japrosic japrosic
Przebój The Jackson 5 najlepszy do piwa
-
Mój wielki przyjaciel MIKI też już mi gdzieś o tym wspominał :)
Swego czasu czytałem książkę "Wierność w stereo" Brytyjskiego autora Nicka Hornbiego , głowny bohater tej książki jak dobrze pamietam przez jakis czas był DJ'em w jakimś pubie i tez czesto puszczał tam Jackson 5 i to własnie ten kawałek ;)
Więc cos jednak jest w tej mentalności Brytyjczyków to tego kawałka :)
Swego czasu czytałem książkę "Wierność w stereo" Brytyjskiego autora Nicka Hornbiego , głowny bohater tej książki jak dobrze pamietam przez jakis czas był DJ'em w jakimś pubie i tez czesto puszczał tam Jackson 5 i to własnie ten kawałek ;)
Więc cos jednak jest w tej mentalności Brytyjczyków to tego kawałka :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Re: Przebój The Jackson 5 najlepszy do piwa
Panowie z WP czy Onetu coś sie pomylili "I want you back" jest z 69 roku czyli ma już 36 latsmooth-jam pisze:pochodzący sprzed 25 lat "kawałek" rodzeństwa Jacksonów ma największy potencjał, by postawić na nogi sączących piwo gości.
no i jeszcze Billie Jean na 9 ,bardzo taneczny kawałeksmooth-jam pisze: Oto pierwsza dziesiątka zestawienia:
1. The Jackson 5 - "I Want You Back"
2. Sunset Strippers - "Waiting For A Star To Fall"
3. Tony Christie - "Is This The Way To Amarillo"
4. BeyoncĂ(c) - "Crazy In Love"
5. Queen - "Don't Stop Me Now"
6. Guns N'Roses - "Sweet Child O' Mine"
7. The Proclaimers - "I'm Gonna Be (500 Miles)"
8. Bryan Adams - "Summer of '69"
9. Michael Jackson - "Billie Jean"
10.Girls Aloud - "Love Machine"

Re: Przebój The Jackson 5 najlepszy do piwa
Ba, i jeszcze coś dla SUNrise się znalazło :P