Byłabym bardzo wdzięczna, za jakiekolwiek wskazówki

OHP - praca dla młodzieży powyżej 15 lat. Ochotnicze Hufce Pracy przygotowały wiele różnych ofert pracy. Stawki od 2 do 8 złotych. Najwięcej pracy jest w branży handlowej, rolnictwie, ośrodkach turystycznych, przemyśle spożywczym. Najczęściej nie są wymagane żadne kwalifikacje.
Czyli na przykład gdzie?MJowitek pisze:Najlepiej jak porozsyłasz /poroznosisz?/ swoje CV do wielu miejsc, najwyżej potem będziesz wybierać.
Kurczę. Troche mnie zbiłaś z tropu tym "trzeba mieć 18 lat".KASIA pisze: Czyli na przykład gdzie?
A faktycznie, nie mam wpisaneMJowitek pisze:Nie wiem też z jakiego jestes miasta.
MJowitek pisze:Na Twoim miejscu pytałabym /acz nie wiem czy słusznie/ w:
-kawiarniach, restauracjach itp. Tam czasami potrzebują tylko na weekend lub popołudniowo
Nie chcą nieletnichMJowitek pisze:-sklepach /np z ubraniami, w tych dużych często spotkać można dziewczyny pilnujące przebieralni, układające coś itp/
Nie trzeba mieć, choć pani z MBP powiedziała, że tak. Czyli, że trzeba by było takie coś samemu załatwiać, a do tego trza znajomości, albo maile do hipermarketów (bo żeby tam iść i domagać się spotkanie z kimś_tam nie wydaje mi się dobrym pomysłem) a ja nie mam ani jednego, ani drugiego:-PMJowitek pisze:-na promocjach w supermarketach /tu też trzeba 18 lat?/
Do wszystkiego poza byciem hostessą trza mieć 18 lat.MJowitek pisze:-w supermarketach w ogóle
Próbowałam szukać chętnych już na początku roku, ale widzisz, że jestem z małego miasta to wszyscy mnie znają i wszyscy wiedzą, że nie umiem tłumaczyć, bo straszna ze mnie choleryczkaMJowitek pisze:-korepetycje /?/
Nieletnich nie chcą nawet znajomi. Ludzie szukają kogoś z doświadczeniem, dyspozycyjnego, w godzinach porannych. Albo szukają starszej paniMJowitek pisze:-opieka nad dzieckiem,
Pełnoletni, dyspozycyjni, z referencjami => nie jaMJowitek pisze: sprzątanie domu
Mało skuteczneMJowitek pisze:-możesz spróbować dać ogłoszenie w necie, dużo nastolatek sie chyba ogłasza, że szuka
Do Dyrekcji chyba nie, ale spróbuje pogadać z Wychowawcą.MJowitek pisze:Ale serio doradzam iść do dyrektorki lub nauczyciela.