W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Ahh az sie piers raduje jak koljena dorosla kobieta przybywa,ktora takiego mlodzienca jak ja moze duzo nauczyc ;)
Pozdarwiam
Mazi wiesz co... tak się zastasnawaiam, czy Ty mnie jeszcze pamiętasz (ale mi się napisało..... hihi) ? Rozmawialiśmy kiedyś na gaduchu (jakies 2 lata temu, a może rok, w każdym razie przygotowywałeś sie do matury......), a że ja też "dorosła kobieta" jestem, to chciałabym wiedzieć, czy Cie czegoś nauczyłam (i bez podtekstów proszę ). Tylko żebym jeszcze pamiętała, o czym rozmawialiśmy..................
Hjeka , nom pewnie ze pamietam :0 jeju wtedy przygotowalem sie do matury mowisz ale to naprawde jzu troche czasu minelo od tego czasu troche sie w moim zyciu wydarzylo dobrze cie wspominam :) z szczerych wyrozumialych rozmow i zawsze pomocnych bo fakt e nie mialem wtedy najlepszego okresu w zyciu co nei znaczy ze etarz jest rewelacyjnie ;) odezwij sie kiedys to sobie pogadamy ;)
Pozdarawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Mazi pisze:Hjeka , nom pewnie ze pamietam :0 jeju wtedy przygotowalem sie do matury mowisz ale to naprawde jzu troche czasu minelo od tego czasu troche sie w moim zyciu wydarzylo dobrze cie wspominam :) z szczerych wyrozumialych rozmow i zawsze pomocnych bo fakt e nie mialem wtedy najlepszego okresu w zyciu co nei znaczy ze etarz jest rewelacyjnie ;) odezwij sie kiedys to sobie pogadamy ;)
Pozdarawiam
oki, jak odkopie swój nr gaducha, to sie odezwę, dawno mnie tam nie było, a tak a propos zmian, u mnie też sie pozmieniało i powywracało, ale wszystko w miare pozytywnie. Czy Twojego gaducha , znaczy nr, znajdę na liście ?