Witajcie!!!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Aguska

Witajcie!!!

Post autor: Aguska »

Bardzo się cieszę, ze mogę dołączyć do Was, fanów Michaela !! Ja mam na imię Aga i mam 17 lat, umiem także jeżdzić rowerem i sznurować buciki :smiech: ale najważniejsze jest to, że od trzech miesięcy uwielbiam Michaela Jacksona ! Większość z Was też opisuje tu swój początek przygody z majkelmanią i może to już stało się nudne, ale trudno, ja też opowiem coś o sobie :-) Wiele razy spotkałam się z tym, że na pytanie: jaki jest twój ulubiony teledysk? ludzie odpowiadali, że "Thriller" Michaela Jacksona. Wtedy nie miałam pojęcia co takiego jest w tym teledysku i nie miałam nawet ochoty go oglądać. Michael Jackson kojarzył mi się dziwakiem, który dzięki niezwykłym butom chodzi sobie w dwie strony naraz (wtedy myślałam, że moonwalk'a może zrobić tylko Jackson, bo ma TE buty). Mój tata bardzo go cenił i często mówił z jaką perfekcją są zrobine jego piosenki. Ale mnie to nie ruszało. Wszystko znmieniło się w te wakacje, kiedy obejrzałam wreszcie teledysk "Thriller". Zachwycił mnie totalnie. Myslałam, że trzeba byc genialnym, żeby tak tańczyć i tak śpiewać... Potem wszystko potoczyło sie bardzo szybko.. całe to szaleństwo.. teledyski, filmy, Jego autobiografia...
Nie obchodzi mnie, co ludzie o nim mówią. Przecież nie mogą wiedzieć jaki jest naprawdę. Ja też nie wiem tego, ale mogę kochać jego muzykę i jego talent. Bo jest genialny, niesamowity i niepowtarzalny. W jego muzyce znalazłam to, czego w muzyce zawsze szukałam. Ten głos i ten taniec są wręcz przepełnione emocjami... ale po co ja to wszytsko pisze?Przecież Wy to wiecie... ;-)
Michael... he rock my world.... :mj:
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

WELCOME!! Miło Cię poznać!! :-) Miłego postowania...i odkrywania muzyki i tajemnic naszego słodkiego i kochanego Mike'a.
Obrazek
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Witam Cię Serdecznie!!! Super, że dołączyłaś do naszego grona. :happy: :mj:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witaj Aguska :-)
Chciałoby się zapytać dlaczego tak mało ludzi świadomie ogląda teledyski Michael'a? ;-)
Cieszę się, że są fani, którzy właśnie teraz dołączają do grona MJówek :happy:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

Cześć Nawrócona Agusko! Pozdrów tatę. Jak znam życie, jeszcze będzie przeklinał dzień w którym zachwalał Michaela. Ja Ciebie odstraszać nie zamierzam chociażby dlatego, że MJ jest jedynym narkotykiem, którego przedawkowanie nie zagraża zdrowiu i życiu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Aguska

Michael jest narkotykiem... oj tak... i powoduje, że każdego dnia mam siłę cieszyć się życiem!
A tatę pozdrowię, oczywiście ;-) :dance:

"If You Wanna Make The
World A Better Place
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change" !!!
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Witaj!!
Hehe... masz racje huczek, bedzie przeklinal ten dzień.. dlatego moi rodzice go nie zachwalają.... Mama tylko raz wspomniała ze go szanuje ;-)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

welcome ;-)
twoja historia z Michaelem bardzo przypomnina moją. :happy:
miłego postowania :-) :-)
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Aguska

Już się miło postuje, bo wszyscy tu kochają Michael'a! Fajnie, że istnieją takie miejsca jak to forum, bo przekonałam się jak wiele osób uwielbia tego faceta :mj: Bo przecież jest fantastyczny ;*

M.J., you rock my world :dance:
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Welcome!!! :happy:
Obrazek

Post autor: kuba »

Cześć ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Aguska

Dziękuje za wspaniałe powitanie :happy: forum jest genialne i nie mogę się nadziwić ilu Polaków jest fanami Michaela Jackso :dance: na! Jesteście wspaniali!! :mj:
ODPOWIEDZ