Baniakwls Wita was
Baniakwls Wita was
witam mam an imie Patryk chociaz wystepuej pod nickiem baniakwls.Mam 22 lata i interesuje sie michaelem Jacksonem od 1989 roku,chociaz prawzdiwa jacksonmania przyszla w roku 1991.Od etgo etz roku zaczałem kolekcjonowac wszystko c zwiazane bylo z krolem popu,zafascynowalem sie tez jego tancem ktory mozna powiedizec cwizce po dzis dzien.Michael jest moaj wielka inspiracja w tym co robie poniewaz obecnei zajmuje sie tancem breakdance(7 lat stazu w tym tancu)Włązcam do swoich wystepów tanecznych ukłądy z klipów michaela jacksona a takze imitacje do udezren z billie jean tak ajk michael robi to an koncertach,chce ludziom tym samym pokazac ajk wielka radosc moze dawac osoba wystepujaca na scenie i imitujaca ruchy atk znanej osobistosci ajka jest Michael Jackson,dzieki zcemu widze jak ludize reaguaj an cos takeigo jednozcesnie klaszzcac w dlonie,piszzcac i usmiechajac sie,to wspaniale uzcucie kiedy wiesz ze publika jest w atkim momencie twoja.Obecnie pracuje and projektem"Patryk Łukaszuk Tribute to Michael Jackson",ktory chce umeiscic na internecie,nie chce robic to po to zeby cos udowadniac chce tylko aby zoabzcyla nas europa i cały swiat ze Polska tez potrafi.wiem ze nei jestem tu sam bo mamy tu wielu dobrych tancerzy nawet wsród kobiet co mnei barzdo cieszy.pozdrawiam wsyztskich fanow Króla Popu.jako uzytkownik tego forum moge tez pomoc ludziom ktorzy cwizca taniec,bede staral sie okazac barzdo pomocnym czlowiekiem jesli ktos bedzie potzrebowal mojej rady.
"He is my passion..."
Wiem gdzie Lębork :) to razmem jesteśmy z Pomorza ... leszcz dzieli nas jakies 300 km ;>;/ bo aj an drugim końcu w zachodniej części tak jak leży Świnoujście ;)
'my jesteśmy w UE ! ... nie to co wy' < pozwoliłem sobie na powiedzonko usłyszane w tamtych twoich stronach przez Szczecinian ;) < Arka G. - Pogoń S. 3 V 04> ;) pozdro dla kumatych
'my jesteśmy w UE ! ... nie to co wy' < pozwoliłem sobie na powiedzonko usłyszane w tamtych twoich stronach przez Szczecinian ;) < Arka G. - Pogoń S. 3 V 04> ;) pozdro dla kumatych
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..