Majkel 2008 Project - Tylko dla tancerzy!

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Majkel ze Stalowej

Majkel 2008 Project - Tylko dla tancerzy!

Post autor: Majkel ze Stalowej »

Siema! :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:

Tu Majkel ze Stalowej. Czy macie ochotę się nieźle pobawić, a przy tym zarobić ponad 1000zł? hehehe niech żyje ludzki mózg! Mój plan tanecznego show ostatecznie się wykrystalizował. Będzie to jedyny w swoim rodzaju show w Stalowej Woli. Posłuchajcie uważnie! Plan jest następujący:

1. Sprawdzamy oferty wakacyjnych obozów tanecznych 2007 o specjalizacji: taniec nowoczesny
2. Rozmawiamy z Kasią M.Dż o możliwości jej pobytu na tym obozie oraz o przyszłej choreografii
3. Kiedy się już zdecydujemy na wyjazd, wysyłamy zgłoszenia uczestnika i uzgadniamy nasz własny blok zajęć tanecznych z organizatorem
4. Spotykamy się na danym obozie tanecznym 2007
5. Po obozie wracamy do domu
6. Spotykamy się w Stalowej Woli gdzieś w czerwcu 2008, załatwiam Wam noclegi w Hutniku i proszę Kasię M.Dż* o próby generalne; w tym czasie uzgadniam również wszystkio z dyrektorem mojej szkoły. Ustalam cenę za łebka: 3zł
7. Nadchodzi nasze show
8. Po show urządzam przyjęcie w jakiejś restauracji
9. Żegnamy się z miłymi wrażeniami

Te 1000 zł to oczywiście do podziału, możliwe, że będzie tej kasy więcej!

Zapraszam do komentowania
Majkel ze Stalowej życzy wszystkiego najlepszego!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

O co chodzi???Bo nie kumam bazy :wariat:
Obrazek

Post autor: Maro »

Jeanny100 pisze:O co chodzi???Bo nie kumam bazy :wariat:
Kolega ma wybujałą wyobraźnie.... :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Majkel ze Stalowej

hehehehe!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
To jest bardzo realne! Wystarczą chęci. W mojej szkole są 3 klasy licealne po 6 profili, z których każdy ma około 30 osób. W przeliczniu, gdybyśmy zapodali 3 złote od osoby, wyszłoby 1540 zeta do podziału. Tylko kto by chciał ze mną zatańczyć? Oto pytanie... możemy zrobić trasę, ale ona byłaby zbyt droga nie?
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Majkel ze Stalowej pisze: Tylko kto by chciał ze mną zatańczyć? Oto pytanie... możemy zrobić trasę, ale ona byłaby zbyt droga nie?
Wiesz z Tobą to może nie glupija Ale obok Ciebie to jak najbardziej :-) Ja bym mógł,ale kij wi Co Ja będe robił za rok bądź dwa narazie kończe szkołe a potem...zależy od matury,jak zdam to pomyślę nad studiami(ale pewnie nie zdam i tak mi się uczuć nie chce heh) a jak nie to do Wojska a Potem może robota gdzieś za granicą...Ale pomysł jak wypalił to Ja się pisze:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Majkel ze Stalowej

Dzięki Maro! :banan:

Specjalnie troszkę wcześniej zapodałem tą ideę, aby każdy mógł przemyśleć... to wszystko jest na poważnie, oczywiście, bo po co gadać o metafizycznych dociekaniach mniemanologii stosowanej :ziew:

taa... więc jak tylko będzie jakiś taneczny obóz, to niezwłocznie poinformuję na forum.

Dzięki za zrozumienie!
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Majkelu ... proponuje isc do stalej pracy ..zaczac studiowac ... itp ...to wtedy mi powiesz czy to jest bardzo realne ... zrobic sobie miesiać wolnego ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Majkel ze Stalowej

a ja nie mam na myśli jakichś ludzi z pracą, tylko szkoła średnia only!!!

:snajper:
Majkel ze Stalowej

Mazi, a tak patrząc na Twój emblemat: masz jakiś filmik z grającym w piłkę Michaelem???
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Szalony pomysł. Tyle powiem :-)
Majkel ze Stalowej

A dobra zawieszam ten temat. Lepiej nie próbować, bo i tak nie wypadnie! Pozdrawiam! ;-) ;-) ;-)

:mj: :mj: :mj: :mj:
:dance: :dance: :dance: :dance:
:happy: :happy: :happy: :happy:
:tancze: :tancze: :tancze: :tancze:
:banan: :banan: :banan: :banan:
ODPOWIEDZ