MJ Polish Board
MJJ Polish Board-Problem!!
Czemu nie moge wejść na wyżej wymienione forum??Mam swoje konto.Przy próbie napisania postu wyskakuje że forum jest dla grupy wewnętrznej..Moe Maro mi pomoże??
- wojtek_p-ce
Hehe Więc Tak Za Jeżeli Chodzi Ci O Dostęp do MJ Download,Zdjęcia itp. to za cytuje Damiana i DarioDavisa Czyli Adminów:Postanowilismy ze od dnia, 23 lutego 2006 na MJJPB beda niektore dzialy na forum dostepne tylko dla wewnetrznej grupy uzytkownikow! Sa to tak zwane "Bonus kategorie"
Do Bonus kategorii sa zaliczane:
» MJ Artykuły, MJ Gry, MJ Wywiady
» MJ Zdjęcia/ Wygląd...
» MJ Multimedia
Do wewnetrznej grupy uzytkownikow zaliczają się: wszystkie zarejestrowane osoby które biorą regularnie udział w dyskusjach na MJJPB.
Zeby nalezec do wewnetrznej grupy, wystarczy ze taka osoba raz na dwa tygodnie na forum sie odezwie. Wystarczy ze napisze jakis komentarz z sensem i juz przysluguje sie bonus.
Uzytkownicy którzy uzyskali dostep do bonus kategorii, maja ten dostep na conajmniej dwa miesiace zagwarantowany.
To w Tym Problem??
Do Bonus kategorii sa zaliczane:
» MJ Artykuły, MJ Gry, MJ Wywiady
» MJ Zdjęcia/ Wygląd...
» MJ Multimedia
Do wewnetrznej grupy uzytkownikow zaliczają się: wszystkie zarejestrowane osoby które biorą regularnie udział w dyskusjach na MJJPB.
Zeby nalezec do wewnetrznej grupy, wystarczy ze taka osoba raz na dwa tygodnie na forum sie odezwie. Wystarczy ze napisze jakis komentarz z sensem i juz przysluguje sie bonus.
Uzytkownicy którzy uzyskali dostep do bonus kategorii, maja ten dostep na conajmniej dwa miesiace zagwarantowany.
To w Tym Problem??
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Czyli ze nie mozna juz po prostu sobie poczytac i zajrzec co u sasiada?
A jesli nie mam ochoty nic pisac w tematach ktore zostawiono dla publicznosci, a wlasnie w tych zamknietych to niby co?
Mam zaczac pisac byle pierdoly w tych otwartych zeby miec przywilej zerkniecia od czasu do czasu do watkow, ktore byc moze by mnie zainteresowaly?
Tyle, ze ja nie mam czasu na pisanie byle czego w watkach, ktore mnie jakos nie kusza...
Skad taka decyzja? Bo nie rozumiem...
PS. Nie zrozumialam tego:
A jesli nie mam ochoty nic pisac w tematach ktore zostawiono dla publicznosci, a wlasnie w tych zamknietych to niby co?
Mam zaczac pisac byle pierdoly w tych otwartych zeby miec przywilej zerkniecia od czasu do czasu do watkow, ktore byc moze by mnie zainteresowaly?
Tyle, ze ja nie mam czasu na pisanie byle czego w watkach, ktore mnie jakos nie kusza...
Skad taka decyzja? Bo nie rozumiem...
PS. Nie zrozumialam tego:
To w koncu jak... wystarczy sie odezwac czy napisac cos z sensem? Bo w sumie odzywac sie moge... Rumtaratatatam.Zeby nalezec do wewnetrznej grupy, wystarczy ze taka osoba raz na dwa tygodnie na forum sie odezwie. Wystarczy ze napisze jakis komentarz z sensem i juz przysluguje sie bonus.
Można można ale w tematach Nie Objętych Bonus KategoriamiMJowitek pisze:Czyli ze nie mozna juz po prostu sobie poczytac i zajrzec co u sasiada?
To Musisz w Takim razie Napisać Coś w Tych tematach zostawionych do publiczności,jakiegoś sensownego Posta bądź ich kilka.Nie oznacza to że np.Dany użytkwonik zaloguje się na forum i napisze dwa/trzy posty które nie mają sensu typu:Jak Ja go kocham itp. i Ma odrazu dostęp.MJowitek pisze: A jesli nie mam ochoty nic pisac w tematach ktore zostawiono dla publicznosci, a wlasnie w tych zamknietych to niby co?
Nie byle pierdoły;)MJowitek pisze: Mam zaczac pisac byle pierdoly w tych otwartych zeby miec przywilej zerkniecia od czasu do czasu do watkow, ktore byc moze by mnie zainteresowaly?
Nikt Ci Nie Zmusza:)MJowitek pisze: Tyle, ze ja nie mam czasu na pisanie byle czego w watkach, ktore mnie jakos nie kusza...
Z powdu nowej Opcji i Częstej rejestracji userów którzy są tylko bierną widownią i nic nie wnoszą do "życia" forum.MJowitek pisze: Skad taka decyzja? Bo nie rozumiem...
Na dużej ilości For spotykam się z Podobnymi rzeczami,np.:dostęp od 50 postów,VIP sekcja...a Unas Jest(tak Jak na każdym no prawie każdym forum postawionym na serwerze Cyberlorda) Tylko Dla Wewnętrznej Grupy Użytkowników
Jowitka Jeszcze jakieś Pytanka?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Tak:)Maro pisze: Jowitka Jeszcze jakieś Pytanka?
Dlaczego dzial "Przedstaw sie" tez jest dla wewnetrznej grupy uzytkownikow?
To chyba jest dzial dla nowych, to jak maja w nim pisac?
A jak juz taki nowy sie zawezmie i napisze iles postow, to juz bedzie na tyle znany, ze nie bedzie mial po co isc sie przedstawiac...
Chyba Jowitka błąd Ci się wkradł:Tylko Dla zarejestrowanych Użytkowników No bo chyba nie zarejestrowany się Nie przedstawiMJowitek pisze:Tak:)Maro pisze: Jowitka Jeszcze jakieś Pytanka?
Dlaczego dzial "Przedstaw sie" tez jest dla wewnetrznej grupy uzytkownikow?
Zajrzalam jeszcze raz i juz ok:)Maro pisze:Chyba Jowitka błąd Ci się wkradł:Tylko Dla zarejestrowanych Użytkowników No bo chyba nie zarejestrowany się Nie przedstawi
Nie mam na razie wiecej pytajnikow, dzieki za odpowiedzi.
Ale szkoda, ze juz nie mozna tylko biernie poczytac. Co prawda musze przyznac, ze jesli juz mam czas na forum to zagladam tutaj, ale mimo wszystko zdarzalo mi sie tam tez zagladac. Akurat do tych zablokowanych dzialow. No trudno sie mowi.
Hehe Wiem i Nawet masz napisany Jeden Post i Ten Post Jest To skomentowanie Mojego ZdjęciaMJowitek pisze: ale mimo wszystko zdarzalo mi sie tam tez zagladac.
MJowitek pisze:Boże, jak temu kotu w rogu sie oczy świecą! Maro, czym Ty go karmisz?
- Asieńka =D
MJ Polish Board
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak korzystać z tego forum?? Bo ja się ładnie zarejestrowałam i niby wszystko powinno być OK ale jak wchodze na jakiś temat to mi sie wyświetla że dostępne tylko dla wewnętrznej grupy osób czy coś takiego...:(
będe wdzięczna za odpowiedź
;*
- Asieńka =D
To się jednak okazuje że MJPT i MJPB konkurują ze sobą troszke ;P
trzeba przyznać ze oba fora(czy jak to sie tam pisze
)są do siebie podobne chociaż tam można sobie na trochę więcej pozwolić
.Myśle że są równie ciekawe jednak chyba zawsze bedzie mnie tutaj ciągnęło bo to taki sentymen...:P( w końcu gdyby nie to forum to pewnie nie byłabym fanką MJ'a ;() a Wy co myślicie o MJPB i MJPT?
I Love You Mike;*;*;*;*;*;*;*;*;*
ja uważam ze jak fani to fani i nie ważne na jakim forum... jeden wózek :)
Z tym że tutaj się zalogowałam w pierwszej kolejności i pożniej tam dopiero i jakoś nie moglam sie tam odnalezc...
Acz nie uważam, że ktoś prowadzi jakas rywalizację
Każdy korzysta z tego forum, ktore mu odpowiada, nie>
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
Z tym że tutaj się zalogowałam w pierwszej kolejności i pożniej tam dopiero i jakoś nie moglam sie tam odnalezc...
Acz nie uważam, że ktoś prowadzi jakas rywalizację
Każdy korzysta z tego forum, ktore mu odpowiada, nie>
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
Hmmm....myślę że pomiędzy obydwoma forami nie ma żadnej rywalizacji-bynajmniej mi nic o tym nie wiadomo-może coś przeoczyłam???Widzę tutaj osoby z tamtego forum i na odwrót.Są zrobione inaczej i to jest fajne-zupełnie inna szata graficzna
Natomiast żadnego podziału na "tamto"czy "to"nie oczuwam.Odczuwam natomiast szybszy przypływ informacji np.o projekcie"Viionary"dowiedziałam się stamtąd dużo wcześniej i dlatego mogłam przygotować się do nabycia tego wydawictwa.Ot tyaki mała różniczka.Wiadomo że z tamtym forum mam inne wspomnienia a z tym inne.Ale ogólnie nie wyobrażam sobie sytuacji żeby miało któregoś nie być.