Facebook. Fejsbruk. Jak kto woli.

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
cocainegirl

Facebook. Fejsbruk. Jak kto woli.

Post autor: cocainegirl »

Zauważyłam, iż nie ma takiego tematu na forum. Trochę dziwne, bo Fejbruk jest na skalę światową, ale założyłam ten temat, aby poznać zdanie MJówek. Co sądzicie o tym portalu? Jest przydatny?

Według mnie jest niczym innym, jak zwyczajnym sh*tem. Ludzie zamiast spotykać się w realnym świecie wolą ze sobą popisać, bo wygodniej, zamiast porobić coś kreatywnego, siedzą, przeglądają tablicę, dziewczyny dodają zdjęcia - jedne nawet ładne, drugie chwaląc się fryzurą bardziej pokazują swój tyłek. :wariat: Nie mam konta na tym portalu wraz z chłopakiem i jestem z tego bardzo dumna. ;-) A Wy jakie macie zdanie? Jestem bardzo ciekawa, czy tylko ja uważam, że to jest zbędne i idiotyczne.

(By the way, mam nadzieję, że ten temat ożywi forum, bo minęły już cztery lata od śmierci Michael'a i coraz rzadziej ktokolwiek się odzywa. Zapraszam do gorącej dyskusji. :-) )
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
ODPOWIEDZ